arkadaşlar ohbee ehliyetli kullanmak gibisi yok her yanımdan polis geçtiğinde nasıl tırsardım anlatamam hatta 2 kere çevirdiler sabrettim 5 ay bekledim ve yeni binmiş gibi seviniyorum
artık bi hayırlı olsun dersiniz
arkadaşlar ohbee ehliyetli kullanmak gibisi yok her yanımdan polis geçtiğinde nasıl tırsardım anlatamam hatta 2 kere çevirdiler sabrettim 5 ay bekledim ve yeni binmiş gibi seviniyorum
artık bi hayırlı olsun dersiniz
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Hayırlı olsun .
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlı olsun, kullandığı cihaz'a motosiklet markanı neden yazdırmadın ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun kardes...bende ehlıyetsızken cok tırsıyodum cevırcekler dıye ama cevıren olmamıstı allahtan...ehlıyetı aldım1 bucuk yıldır kımse cevırmıyor yanlarından gecerken hadı cevırın ya bı kerede dıyorum tık yok yaaa.
Hayırlı olsun kardeşim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
hayırlı olsun kardeş bende 4-5 sene ehliyetsiz bindik çok kez polisle göz göze geldim tip tip bakktılar çok kez kovaladılar ama hiç ceza yemedim nese esas diceğim ehliyeti aldım geçenlerde artık durdurun yaaaw derken içimden bizim buranın kıl amirlerinden biri durdurdu ehliyet ruhsat kontrolü yaptırdıda rahatladım ama ehliyet yokken herkes peşimdeydi şimdi bi allahın kulu hop nereye demiyo
erhan yine yaptın yapacagını bu ehliyet benimkinin yanında ufak kalır..
hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
hayırlı olsun kardeşim. kazasız belasız kullanman dilegi ile...
hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun..biz daha sertifika bekliyoz ....milli eğitimden daha gelmemiş.
kursu aradım ne iş dedim... milli eğitim en son büyükçekmece bölgesine yolluyo ondan gecikme dediler..bekliyoz bizde ..alırız bu sene bitmeden inşallah.
hayırlısı olsun abicim zamanı gelince bende alıcağım.
MuraD THSDLN
Hadi Hayırlı Sürüşler 25
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hayırlı olsun..ehliyetinle beraber nice uzun ömürler
Hayırlı olsun Koraycığım..
İnşallah hiç cebinden çıkartacak bir ortamda olmazsın..
Sevindim inan..
İşte MT'de bugün aldığım en güzel ve anlamlı haber...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)