Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Herkez alsın walla 650 ytl ödemek çok kötü oluo 350 400 den kaçıp 650 ödemek koyyo ..
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Herkez alsın walla 650 ytl ödemek çok kötü oluo 350 400 den kaçıp 650 ödemek koyyo ..
[B][COLOR="Red"]RUZGARLA DANS ETMEK GİBİ BİRŞEY...[/COLOR][/B]
Hayırlı ugurlu olsun Ben 4 ay falan ehlıetsız bınmıstım Ehliyetı alınca cok rahat gezılıyor ancak bu seferde bı kere bıle cevırmıyorlar hıc durmuyorlar
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hayirli olsun iyi günlerde göster ehliyetini darisi başimiza
öle olcak artık
VaScO1925cevabı vermiş
teşekkürler
teşekkürler durdursunlar tabi
teşekkürler amin amin
bencede herkez alsın bikere veriyorsun ehliyete diğerinde yakalanma riski çok bu arada teşekkürler
teşekkürler evet bnde bindim 4,5 ay yakalandım 2. gün oldu birsürü polis gördüm durdurmadı hiç biri
teşekkürler inşallah en kısa zamanda sende alırsın
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Hayırlı olsun abi.Gerçekten senin adına çok sevindim.Çünkü halen ehliyetsiz kullanmaktayım.Çok kötü bir şey ehliyetsizlik.Darısı benim ve almak isteyen mt'cilerin başına.Tekrar hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.Saygılar.
hayırlı olsun Koray darısı başıma polisler ehliyet için çevirdiklerinde ne yapıyodun acaba hiç ceza yazdılar mı?
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
hayırlı olsun bende 2 senedir var bi kere bile sormadılar yanlız geçen gün 55 ytl ceza yedim o zaman sordular aman dikkat polisler coşturdu yine bu aralar mecidiyeköyde otobüs yolunu kullandım diye ceza yedim kurye falan kimseyi dinlemiyolar taksinin müşterisini indirip kesiyolar cezayı...
hayırlı ugurlu olsun.resmın arkasınıda cevırseydın bı ıkı arkadasta ehlıyet sahıbı olurdu.
teşekkürler kardeşim evet dediğin gibi çok kötü bişey ehliyetsizlik korkudan adama kaza bile yaptırır dediğin gibi darısı senin ve alamayan tüm Mt nin başına
teşekkürler celil kusura bakma cevab geç oldu evde yokumda polisler çevirdiğinde bişekilde anlaştım bi kerede karakola götürdü babanı flan çağır dedi o arada benim arkadaşım anneme haber vermiş konuştuk hallettik para bile vermedim gerçi şanş işi birazda polisin insafına kalmış
teşekkürler geçmiş olsun motorlu taşıtlara bile otobüs duraklarında ceza kesiyorlar vaybe birazda gıcıklığına heralde.
teşekkürler tamam eve gittiğimde onuda atıcam
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
hayırlı olsun koray allah kazadan beladan trafik polisnden korusun bende alıcam az kaldı ehliyet almama temmuzda büyük ihtimal alcam
Hayırlı olsun arkadaşım. Ben de 5 Temmuz'da sınava giriyorum. Yalnızca belirli bir güzergâhta gezebiliyorum. Uzun yola çıkamıyorum. Ehliyetsizlik çok kötü bir durum. Aldığım gün sevinçten zıplarım herhalde. Sabır...
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
hayırlı olsun kardeşim
hayırlı olsun abi darısı ehliyeti olmayanların basına.! (benimde tabi)
MuraD THSDLN
hayirli olsun polis abilere gostermek zorunda kalmazsin umarm
hayırlı olsun ama korkma bu kadar yaaa ben ehliyetsiz yıllardır kullanıyorum daha yeni 3000 km lik uzun yol yaptım...
(ama tavsiye etmem)
not:yeni sınav oldum artık alıyorum...
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
yahu koray 5. ayda aldın ehliyeti 8. aydayız hala kutlama mesajları geliyo ne ehliyetmiş be
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)