Hocamızın işi gücü yok cemaatin böyle ufak tefek sorunlarıylamı başını ağrıtsın
Ayrıca bu topic konu dışına açılmalıydı.. Geçen tubis kedisinin topicini açınca tepki oldu.Ha kedi ha kuş
Hocamızın işi gücü yok cemaatin böyle ufak tefek sorunlarıylamı başını ağrıtsın
Ayrıca bu topic konu dışına açılmalıydı.. Geçen tubis kedisinin topicini açınca tepki oldu.Ha kedi ha kuş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Haaa buraya 2 saattir yazdıkların konu içi , Bi bu konu dışı.. Okumuyorum len..Yazarsan buraya haberdar olurum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
taylan başın sağolsun vadesi o kadarmış..
Geçmiş olsun arkadaşım ama sen motorculuğu bırakacağını söylemiştin bırakamadın sanırım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
geçmiş olsun kardeşim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hiç bir yere vermedim kedimi ben.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motorda bşy yoksa gerisi önemli diil
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Geçmiş olsun kardeşim, boşver sıkma canını bu kadar. Sana bişey olmasın, gerisi önemli değil. Ben de üzüldüm şimdi ama oncağızın da sonu böyleymiş, üzme kendini...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
hepiniz saolun arkadaşlar... da biriniz motorda bişey yoksa sorun değil demiş... nası bi mantık kurmuşşun anlayamadım =)) bi can bi motordan önemli değil kuş yada insan oda canlı bende canlı... motorda sorun olsaydıda o kuşta sorun olmasaydı... canlı sonuçta oda
eğitim şart, trafikteki herkese (kuşlar ve hatta karıncalar dahil)
Kardeşim sen motoru bırakmamış mıydın?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
çok gezmiş olsun kendini bukadar üzme senin eline çarpmış ölmüş benim kafama çarptı iyiki kask vardı saga çekip durdugumda kaskın üzerinde kuşun tüyleri ve kanı vardı tekrar gecmiş olsun
Basin sagolsun Taylan
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...or-elveda.html
Birakiyorum dedin birakmadin sirf populeriteni arttirmak icin boyle hareketler icine girmene gerek yok guzel kardesim
Ne yani simdi biz gecen actigin topicte bosunami yazdik
Millet hakliymis...
Sen motoru felan birakamassin
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)