Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Motor sevdası Bitiyor..Elveda..

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heh tamam o zaman, ben yanlış anlamışım. Biliyorum o anlamda yazmayacağını da, sanki bi yandan benim anlatmaya çalıştığım anlama da çıkıyor. Tamam kardeşim.
    heheheheh yok ya yazmadım öle =)) sen nası oldun? varmı ağrın sızın? kız arkadaşın falan?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heheheheh yok ya yazmadım öle =)) sen nası oldun? varmı ağrın sızın? kız arkadaşın falan?
    Ağrı sızı yokta, dikişlerden bi kurtulamadım. Haftaya çarşamba alcaklar inşallah. Kız arkadaşım çok iyi allahtan. Allah korudu onu vallahi.. Artık daha az binicem onunla ve ondan başka hiç kimseyi artçı almicam. Mesuliyetini taşıyamam kimsenin. Kaza bu, belli mi olur. Allah korusun diyelim tabi yine de...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağrı sızı yokta, dikişlerden bi kurtulamadım. Haftaya çarşamba alcaklar inşallah. Kız arkadaşım çok iyi allahtan. Allah korudu onu vallahi.. Artık daha az binicem onunla ve ondan başka hiç kimseyi artçı almicam. Mesuliyetini taşıyamam kimsenin. Kaza bu, belli mi olur. Allah korusun diyelim tabi yine de...
    Tabikide Allah korusun çok kötü bişey yaa aman inşallah atlatırsınız bi an önce bunuda bu psikolojiyide... ya ben en çok şeye kötü oldum demişsin ya onu yerde falan gördüm... benn görsem çıldırırdım naapcağımı bilemezdim ölürdüm orda kalırdım

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabikide Allah korusun çok kötü bişey yaa aman inşallah atlatırsınız bi an önce bunuda bu psikolojiyide... ya ben en çok şeye kötü oldum demişsin ya onu yerde falan gördüm... benn görsem çıldırırdım naapcağımı bilemezdim ölürdüm orda kalırdım
    Kardeş çok kötü bir duygu bu, tarifi imkansız. Ben düştüm yuvarlandım, motorun dibindeydim. O dakikadan sonra motorun bi önemi yok ki, insanın gözleri sadece onu arıyo. Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşayanlar bilir. Ben o ezilmiş ve yarılmış bacakla nasıl yerden kalkıp onun yanına gittim hala anlayamıyorum. Ambulans geldiğinde yürüyebildiğimi sanıp ayağa kalkmaya çalıştığımda film bitti zaten. Yatırdılar ondan sonra sedyeye. Offf, psikolojik olarak fena etkilendim. İyileşip binmeye başladığım zaman ne hissedeceğimi çok merak ediyorum. Bugün tam 27 gün oldu...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlık amacına ulaştı .. motor sevdasına son veren arkadaşımıza seçmiş olduğu yeni yaşamında başarılar dileriz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)