Ağrı sızı yokta, dikişlerden bi kurtulamadım. Haftaya çarşamba alcaklar inşallah. Kız arkadaşım çok iyi allahtan. Allah korudu onu vallahi.. Artık daha az binicem onunla ve ondan başka hiç kimseyi artçı almicam. Mesuliyetini taşıyamam kimsenin. Kaza bu, belli mi olur. Allah korusun diyelim tabi yine de...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Kardeş çok kötü bir duygu bu, tarifi imkansız. Ben düştüm yuvarlandım, motorun dibindeydim. O dakikadan sonra motorun bi önemi yok ki, insanın gözleri sadece onu arıyo. Allahım kimseye yaşatmasın ama yaşayanlar bilir. Ben o ezilmiş ve yarılmış bacakla nasıl yerden kalkıp onun yanına gittim hala anlayamıyorum. Ambulans geldiğinde yürüyebildiğimi sanıp ayağa kalkmaya çalıştığımda film bitti zaten. Yatırdılar ondan sonra sedyeye. Offf, psikolojik olarak fena etkilendim. İyileşip binmeye başladığım zaman ne hissedeceğimi çok merak ediyorum. Bugün tam 27 gün oldu...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Başlık amacına ulaştı .. motor sevdasına son veren arkadaşımıza seçmiş olduğu yeni yaşamında başarılar dileriz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)