sevgili kardeşim,
her ne kadar sana şu an doğru gelmese de hayatın tonları arasında siyah veya beyaz yok.. her şey grinin tonlarından oluşmuş. bugün doğru bildiğine yarın yanlış diye sahip çıkmayabilirsin.
kararına saygı duyuyorum elbette. ancak hemen kestirip atman doğru değil. motosiklet bir keyif her şeyden önce.. ve bunu keyfi yaşamanın da elli çeşit yolu var.
bende düşünüyorum çoğu zaman veda etmeyi başıma henüz ciddi bişi gelmemişken. zaten hafta sonları bir iki saat binebilmişsem bayram ediyorum. onda bile elli tane sıkıntı çekiyorum.. kimi zaman diyorum bi tane sevdiğim cadde motosikletlerinden birini alsam, kimi zaman diyorum bu sana çok, keyfini gider uzatma, kimi zaman diyorum aklı olan binmez bunca malın arasında bu makinaya.. kimi zaman da bundan sonra bir cross alayım dağda taşta bineyim bari diyorum.
ama tüm bunlara rağmen kendimi biliyorum.. çukur görsem üzerinden geçerim, tümsek görsem popomu seleden kaldırır üzerine giderim, yol azıcık boşalmaya görsün hemen gazı açarım. ama dedim ya kendimi biliyorum diye.. hem kendim, hem de diğer sürücülerin yerine düşünürüm. olasılıkları aklımın hesaplayamayacağından daha hızlı gitmem.. ha herşeyi çözüyor mu?
hayır elbette..
seçimler senin, hayat senin.. ama yanlış da yapıyor olsan onu doğru yap
buradaki arkadaşlarından uzak kalma, ne birine artçı ol ne de motosiklet üzerine bir daha oturma. madem kendimi biliyorum, ben rahat durmam, başıma bir kaza gelme ihtimali fazla diyorsun.. o zaman sağlıklı yaşama ihtimalini daha çok artırmak için motosikletlerden her zaman uzak dur.. iki sene sonra geri vazgeçip dönme.. insanın her zaman ailesi veya sevgilisi olmayabilir. bir şeye karar verirken kendin için karar ver..
her neye karar verirsen ver, mutlu olmanı temenni ederim,
sevgilerle