Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara ve tüm sevenlerine sabır diliyorum.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin. yakınlarına allah sabır versin iyi bir sporcumuzu kaybettik çok üzücü.
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Allah rahmet eyLesin. Allah onu ßizden daha Çok seviyormuş; yanına aLdı.
Motorsiklet kazalarından vefat eden biri için hiç bu kadar üzülmemiştim.İnanın içim yanıyor hala kendime gelemedim.Çok üzdün bizi Sinan abi biz nasıl yarış izleyipte zevk alalım şimdi.Mekanın cennet olsun.Gönüllerin şampiyonu oldun artık.
üssü var,üstü yok
gercekten haberı aldıgımdan berı canım cok sıkkın.bugun haberlerı seyrettım annesının o haykırışları hala aklımda.kenan her ne kadar aglamasada yuzunde cektıgı acı ortada.allah sabırlık versın.
halen inanamıyorum,
Allah ailesine sabır versin,
Allah Kenanımıza uzun ömürler nasip etsin.
May The Force Be With You
Sofuoğlu Ailesi; bizlere bu şampiyonları yaşattırdığınız için sonsuz teşekkürler.
Allahtan rahmet dilerim.
Allahım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ya nasıl bir üzüntü ya Allah o anneye babaya sabır versin Kenan nasılda yıkılmış umarım kendini toparlaması uzun sürmez çünkü oda aynı riski taşıyor. Allah onun canına can katsın
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Allahım ailesine sabır versin, nur içinde yatsın, toprağı bol olsun. Çok üzücü çok... Yazacak bişey bulamıyorum. Allah rahmet eylesin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
allah ailesine sabır versin tüm motor camiasının başı sagolsun
blogcu.com/katrenil
çok kötü olmuş yaa Allah geride kalanlara sabır versin
çok üzüldüm ALLAH RAHMET Eylesin....EL FATİHA...RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA.
HAMD ÖVME VE ÖVÜLME ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA MAHSUSTUR. O RAHMANDIR VE RAHİMDİR CEZA GÜNÜNÜN MALİKİDİR.RABBİMİZ ANÇAK SANA İNANIR VE YANLIZ SENDEN MEDET UMARIZ BİZE DOĞRU YOLU GÖSTER.KENDİLERİNE LÜTUF VE İHSANDA BULUNDUĞUN KİMSELERİN YOLUNA GAZABA UĞRAMIŞLARIN VE SAPMIŞLARIN YOLUNA DEĞİL.AMİN (Sen dualarımızı kabul eyle)
Allah rehmet eylesin ne diyelim üzüldük....
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Allah geride kalanlara sabır versin.Çok üzücü bir olay
inanlillahi ve innaileyhiraciun
ALLAH rahmet eylesin
ALLAH ailesine sabır versin
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Gerçekten cok acı bi haber :( başımız sağolsun :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çok büyük bir acı..
Sinan Sofuoğlu' na Allah' tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Mekanı cennet olsun
Allah geride kalanlara sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)