Sinan Sofuoğlu Kaza Geçirdi
Reklamlar
-
Süper Moderatör
2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi, Sinan Sofuoğlu Körfez Yarış Pisti'nde idman yaparken kaza geçirdi. Sofuoğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı.
2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi, Sinan Sofuoğlu Körfez Yarış Pisti'nde idman yaparken kaza geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sofuoğlu'nun durumu hakkında henüz açıklama yapılmadı.
Arkadaşlar ilk haber kaynağından yanlış bilgi aldım ve Kenan kaza geçirdi diye başlık açtım, fakat kaza geçiren Sinan Sofuoğlu imiş.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
Çok kötü yaaa.. çok üzüldüm şimdi, inşallah ciddi bir sorunu yoktur.
-
geçmiş olsun diyelim umarım önemli bişey i yoktur
-
geşmiş olsun kenan...........
-
Kenan Sofuoğlu değil,abisi Sinan Sofuoğlu kaza geçirdi ve hayati tehlikesi mevcut şu anda.Boynu kırılmış,beyin kanaması var ve ödem oluşmuş,ayrıca kaburgalarda kırıklar varmış.
Allah acil şifalar versin.
-
ben de şimdi cnn turk de duydum umarım önemli değildir
şimdi haberi değiştirdiler Kenan değil abisi Sinan kaza geçirmiş
-
Sevgili Kenan'a Acil şifalar...
http://www.samanyoluhaber.com/haber-100991.html
Az önce internette dolaşırken bu haberle karşılaştım,şok oldum.Umarım önemli birşeyi yoktur.
-
Geçmiş olsun, inşallah önemli birşeyi yoktur. Acil şifalar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
kazayı yapan kenan değilmiş arkadaşlar ağabeyi sinan mış.
geçmiş olsun
Kocaeli' nin Körfez ilçesindeki pistte antrenman yaparken kaza geçiren kişinin Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoglu olduğu bildirildi.
kaynak:http://www.samanyoluhaber.com/haber-100991.html
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Evet doğrusu Sinan Sofuoğlu olarak değiştirildi.Yine de çok üzücü bir durum.Hayati tehlikesi varmış.
-
seker_md adlı üyeden alıntı
Kenan Sofuoğlu değil,abisi
Sinan Sofuoğlu kaza geçirdi ve hayati tehlikesi mevcut şu anda.Boynu kırılmış,beyin kanaması var ve ödem oluşmuş,ayrıca kaburgalarda kırıklar varmış.
Allah acil şifalar versin.
offfffffffffff............. daha kötü ne olabilirdiki .. acil şifalar dilerim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
Ya nedir bu Sofuoğlu ailesinin başına gelenler...Yüce Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce iyileşir.
-
geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur.
-
başlık kandırmaca olmuş
sinan sofuoğluna acil şifalar
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
sinan abimize cidden çok üzüldüm umarım iyileşir
-
çok geçmiş olsun..... Allah acil şifalar versin inşallah
-
allah tez zamanda şifa verir inşallah
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
-
Geçmiş olsun.Acil şifalar kendisine.
Kenan Sofuoğlu'da kaza yapmış herhalde.İksi birden mi yapmış
-
durumu kötü imiş , umarım hayati tehlikeyi atlatır ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler