allah ailesine sabır versin çok üzücü bi durum
allah ailesine sabır versin çok üzücü bi durum
bir motor severi daha kaybettik malesef tüm motosiklet camiasının başı sağolsun çok üzüldüm çok
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar..
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-etmistir.html
arkadaşlar abimiz vefat etti...artık geçmiş olsun falan yazılmasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sofuoğlu ailesinin ve bizlerin başı sağolsun.Allah'tan rahmet,yattığı mekanın cennet olmasını dilerim.Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
butun motorseverlerin bası sagolsun ailesine sabır kendisine rahmet diliyorum cok uzucu bir durum kelimeler yetersiz kalır ya işte o durumlardan biri zor cok zor bir durum allah topragını bol etsin
Ne denir, nasıl denir.
Ülkemizde çok az yetişen cevvalleriden birini, aşkı-tutkusu gönül verdiği motosiklet uğruna kaybettik. Takip ettiğimiz kadarıyla, çok büyük başarılara imza atabilecek bir delikanlı idi. Çok gençti, artık sonsuza kadar genç kalacak hafızalarımızda
Kalnlarına sabır, başsağlığı dilerim. Yattığı yer cennet olsun.
Poturdak
Allah rahmet eylesin Sabah ilk kaza haberini gördüğümde de umarım iyileşir diye dua etmiştim ama malesef abimizi kaybetmişiz.Başımız sağolsun
kaza yaptığında pistteki arkadaşlardan haber aldığımda, hayati tehlikeyi atlattığını ama hala yoğun bakımda olduğunu söylemişlerdi.
biraz önce muharrem aradı, inanamadım.
diyecek laf bulamıyorum :(
Allah rahmet eylesin, yakınlarına-sevenlerine-ailesine sabır versin.
Hepimizin başı sağolsun
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
kazanın videosu fotoları vs varmı..
tam olarak nasıl olmus
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Gerçekten üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Kalanlara sabır versin.Hepimizin başı sağolsun
başımız sagolsun aılesıne rabbımden sabırlar dılıyorum ve motordan nefret edenlerın meshur lafını bu aralar cok daha fazla duyacagım bılıyorum ne alak dıyenler olacak ama etrafımda cok ksıı motor kullanmamamı ıstıyor
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin :(
Başımız sağolsun.. Allah rahmet eylesin söyleyecek yazacak bişi bulamıyorum .. :((
Başımız sağ olsun , Türkiye büyük bir sporcusunu kaybetti.
Allah ailesine sabır versin.
Konu bu linkten devam etmektedir.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-etmistir.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)