Geçmiş olsun.Durumu da kötüymüşİnşallah iyiye gider.
Ha birde iki başlık açılmış, ikisinde de Kenan Sofuoğlu diye yazılmış.Belirtiyim dedim.
Geçmiş olsun.Durumu da kötüymüşİnşallah iyiye gider.
Ha birde iki başlık açılmış, ikisinde de Kenan Sofuoğlu diye yazılmış.Belirtiyim dedim.
çok kötü olmuş tez zamanda iyileşmesi tek ümidimiz
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hadi yaa... Çok üzgünüm umarım atlatır Sinan.. benim arkadaşımdı.. Dualarımız seninle Sinan...
Arkadaşlar kulaktan dolma bilgiler ile lütfen topic açmıyalım Kazayı yapan sinan şu an hastanede durumu agır boynu kırık ve beyin kanaması geçiriyor!! mod bı arkadas bu topiği kıtleyebılırmı yanlış hbr olmasın
üssü var,üstü yok
Durumu ağır arkadaşlar şu an hastanede boynu kırık ve beyninde ödem oluşmuş Dualarımız Sinan ıle Allah sevdıklerıne bağışlasın
üssü var,üstü yok
Cidden kötü haber Umarım kötü değildir durumu
geçmiş olsun sinan abimize acil şifalar inşallah bir an evvel ayağa kalkar iyi olur...
şaka bi yana büyük geçmiş olsun
god is busy ! can i help you!
sinan abiye geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi, pist şampiyonalarında çeşitli dereceleri bulunan Sinan Sofuoğlu, Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralandı.
Körfez Pistinde Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübünün ortaklaşa düzenleyeceği ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası''na hazırlandığı sırada motosikletten düştüğü öğrenilen Sofoğlu, ilk olarak Derince Devlet Hastanesine, ardından da Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Sofuoğlu'na acil serviste müdahale edildiğini belirterek, ''Genel durumu ciddi. Boynunda kırık, kafasında travma var'' dedi.
kaynak :http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=140185
''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası''na hazırlandığı sırada motosikletten düştüğü öğrenilen Sofoğlu, ilk olarak Derince Devlet Hastanesine, ardından da Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Sofuoğlu'na acil serviste müdahale edildiğini belirterek, ''Genel durumu ciddi. Boynunda kırık, kafasında travma var'' dedi.
Cok kötü bir durum umarız bir an önce iyleşir
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
offf ya inşallah iyileşir, Allah'tan acil şifalar diliyorum
Bugün hava kapalıydı bi ara hafif yağmur yağıyordu, heralde deneme sürüşleri yaptığı sırada yağmur yağdıysa yağmurdan dolayı düşmüş olabilir
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff f
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
En kısa zamanda iyi olur inşallah......
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)