Bodrum Soğuk ve yağışlı :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hadi hayırlı uğurlu olsun
-
hayılı uğurlu olsun dotum. allah kaza bela göstermesin.
bence sen bu motoru ıslana ıslana haketmişsin
-
amanın cenevire bah çogh guzel..
hayırlı uğurlu olsun kazasız belaız ürüşler dileği ile..
palakanın yazısı silinmiş ceza yersin..
mt abi cif i sürekli poşetliyoo..
-
GKN adlı üyeden alıntı
hadi hayırlı uğurlu olsun
Eyvallah gökhan sağol. .
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
hayılı uğurlu olsun dotum. allah kaza bela göstermesin.
bence sen bu motoru ıslana ıslana haketmişsin
Valla bodrumdan çıkmadan önce kot pantolunun üstüne yağmurluk çok aramamıza rağmen bulamadgımızdan nalburdan muşambadan yagmurluk aldık ona ragmen ıslandım hemde cok mont su gecırmedı cok sukur...
Ama susurlukda durdugumda dınlenme tesısıne gırdım lavabo için vırç vırç dıye garıp sesler cıkıyodu yururken
-
Zupper gozukuyo,kazasız belasız surusler + hayırlı olsunda o plakaya ne olmus ben onu anlamadım...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
amanın cenevire bah çogh guzel..
hayırlı uğurlu olsun kazasız belaız ürüşler dileği ile..
palakanın yazısı silinmiş ceza yersin..
mt abi cif i sürekli poşetliyoo..
Sagol dostum plaka 2006 ylında hatalı uretılmıs muglada yıkadıklarında gitmiş hepsi otomobıllerınde cogunun plakası bu sekıl pazartesi 34 olucak ınsallah..
scorp adlı üyeden alıntı
Zupper gozukuyo,kazasız belasız surusler + hayırlı olsunda o plakaya ne olmus ben onu anlamadım...
Teşekkürler plaka için üzgünüm değişicek zaten
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullan iyi gelmişsin bodrumdan avcılara o yağmurda helal valla
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız kullan iyi gelmişsin bodrumdan avcılara o yağmurda helal valla
Sağol dostum her buçuklu saatlerde durdum sigara molası verdim ama iyiydi...
-
-
-
Sevgili kardeşim Allah gönlüne versin...ne diyim...msnde o kadar başını şişirdim yapma etme diye...
ama deli makinayı kaptın ne diyim...bana başka bişey düşer artık..fazla kökleme dip gaz vurma makinayı eline alma...
hayırlı uğurlu olsun...çok kitlemiştim çoğunu sildim...Acı söylemek istemiyorum...
-
dostum hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın işlerim dolayısıyla fazla ilgilenemedim kusura bakma yaza inşallah artık makina çok karizma duruyor....yav bilsem ogün çıkacagını seni ıslatırmıydım ama heyecan işte nasıl olduğunu bilirim
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim Allah gönlüne versin...ne diyim...msnde o kadar başını şişirdim yapma etme diye...
ama deli makinayı kaptın ne diyim...bana başka bişey düşer artık..fazla kökleme dip gaz vurma makinayı eline alma...
hayırlı uğurlu olsun...çok kitlemiştim çoğunu sildim...Acı söylemek istemiyorum...
Eyvallah usta ne demek sıkıntı yok yola devam görüşelim arayı açma iyi dileklerin için teşekkürler ...
aykan adlı üyeden alıntı
dostum hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın işlerim dolayısıyla fazla ilgilenemedim kusura bakma yaza inşallah artık makina çok karizma duruyor....yav bilsem ogün çıkacagını seni ıslatırmıydım ama heyecan işte nasıl olduğunu bilirim
Sağol Murat ya yeterince yardımcı oldun dostum ne demek keşke kalabilseydim ama dönmem lazımdı ya sen gelicen ya ben artık bi şekil görüşücez.
-
-
hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin. baya yormıuştur yol seni
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
RoLa adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin. baya yormıuştur yol seni
Sağol dostum dileklerin için
Valla yordu usta bandırma feribotunda uyumuşum 2 saat
-
hayırlı uğurlu olsun o kadar yola yorulup uyumak normaldir
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Yorucu da olsa zevklidir eminim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)