Oooooo...Hasan paşam Hayırlı olsun...Gülegüle tekere gelesin..
Valla sevindim be...Yakışıklıymış kerata da...
Allah seni sevdiklerine bağışlasın..
Bol rüzgarlı ve neşeli km'lere paşam...
Oooooo...Hasan paşam Hayırlı olsun...Gülegüle tekere gelesin..
Valla sevindim be...Yakışıklıymış kerata da...
Allah seni sevdiklerine bağışlasın..
Bol rüzgarlı ve neşeli km'lere paşam...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Hayırlı olsun kazasız belasız.. güzel makına... ne yaktı ne kadar yaktı? bide kaça aldın makınayı sorması ayıp olmazsa ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı ugurlu olsun cok guzel motor Güle güle kullan kazasız belasız.. Ya bişi soracagım hep soyluyorlar bunu bu motorda kesıcı mı yok ??? O yuzden de fazla gazlayıp Grank pıston vs vs cabuk bıtıyormus öyle mi ?
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için teşekkürler...
teşekkürler vasco sorular içn
ne yaktı -- kursunsuz benzin
ne kadar yaktı valla 100ytl civarı yaktı heyecandan yagmurdan ne aldıgımı hatırlamıyorum...
Sağol dostum iyi dileklerin için valla ben redline 1-2 kez girdim ama sonuna kadar denemedim yok diyolar çokda onemli değil ben keserim onun devrini
Hasan..
Hayırlı uğurlu olsun..
Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin..
Hasan abimm...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Hasanım devrem,hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın ,pişman olmayacağına emin olabilirsinn,metehan gibi işbirlikçi ajanların taktik ve stratijisine sakın kanma,hatta sallamaa bilee
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
HeadQ. hayırlı olsun,keşke ben de alacak olsamda Fizandan alıp getirsem
Hasan abı Hayırlı Ugurlu Olsun Allah Kaza Bela Gostermesin Güle Güle kullan abi ..
Cok guzel bı secım yapmısın abı.. Bi tur vercenmı
Topıc eskı kasar gıbı olmus ama.. Ben yıne dıcem
Şimdi gördüm; çok hoş görünüyor, Allah kazasız belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin; bu arada bişey sorayım ; sanırım önceki motor scooter dı; nasıl oldu vitesli hyosung seni otomatik keeway den sonra yordu mu vites olayını çözdün mü ,, umarım saçma bi soru olmamıştır
Hehe sağol dostum evet ARN vardı bundan önce aslında cup motor kullanmıştım bir iki kez vites olayını ordan az buçuk çakıyorum diye biliyodum ama farklıymış yerleri,muğlaya kadar boşu bulamadım ama
Otomobil kullanmanın faydası oldu şimdi hiç sorun yok gayet dengeli zaten makine hala üstüne oturunca salak oldugumdan yorulamadım...
Hasan..
Helal olsun, sadece cup tecrübesi ile taaaa Mugla dan avcılar a üstelik 250 lik vitesli bi motoru ve o kadar yağmur altında getirmek büyük başarı; sancılı bi alım olmuş ama buna değecek İnşallah
headquarters öncelikle hayırlı olsun diyorum..
Ve bişi sorcam motoru nereden aldın?
Ve kazalı falan dediler mi??
Ben de bodrumdan oldğm içn bu motoru hatırlıyor gbiyim ama bi soriym dedim..
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Valla hocam yatmış dediler banada boyandı dedi eleman bilerek aldık kazalık bi durumu yok ama eski durumunu bilemem gittik baktık maşasına şasesine fiyat da cazipdi aldık cenkaya dan aldık ibrahim beyden versa bi bilgin alıyım özelden bodrum küçük yer duyulmuştur belki
Hasan..
mesajı attım abicm...............
aykan ben yalıkavaklıyım..
Sen neresindensin
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)