Yürü be ahmedim tellerine vuran ellerine gurban olayım ben forever metallica!!!
Yürü be ahmedim tellerine vuran ellerine gurban olayım ben forever metallica!!!
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
benimde rock cı ruhum kabardı forever rock demek istiyorum
Ahmet, doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yıllar sana, daha çok gezi görürüz beraber, daha çok videolarımı çekersin umarım
Benjamiiinnn, sen bu değiiiilsiiinnnn eyy eyyy eyyy eöyyyy
...Sergerdan...
Can dostum, güzel insan. Doğum günün kutlu olsun.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
doğum günün kutlu olsun abi
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
dogum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Ahmetim dikat ettim herkes sana "Ahmetim" diyor benimde dediğim gibi, aramızda kalsın samırım seni çok seviyorlar, kardeşim doğum günün kutlu olsun sevdiklerin biran bile yanından eksik olmasın
tekrar nice mutlu yıllaraaa.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
doğum günün kutlu olsun delidumrul tatar ahmet abi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
way way way bizim tataroğlu kocaman adam olmuş, heyt beee, e e e canım da acaip pasta çekmişti, bu üsküdar çaycısı tam olarak nerde arkadaşlar? bilen varsa soylesin
AHMET İM, BASCIM, SOKAKTA KALDIGIM DA KAPISINI ACAN, SALONU BANA KAPATAN SEVGİLİ DOSTUM... DOGUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN... BUNUN ŞEREFİNE GS 500 ÜM Bİ HAFTA SENİNDİR....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
dikkat albay geliyo...
-yavrum senin adın ne..?
-ne yapcan..?
-evladım burası tamir atölyesimi...zaten geçende kapıma geldin (ne alakaysa)
akşam görüşürüz ahmetov...iyi ki doğdun
Ne kadar gecenin 1 inde ilk arayan benmiyim diye sormuş olsam da
Affedilmijek bişey yapmadım be adamım
İyii ki doğdun Ahmeeeeettttt
sana dogum günü hediyesi antifog getiricemm
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
o antifoglar elinde patladı gökalpin bi işe yaramıyor o yüzden hediye ediyor. Benim doğumgünümde niye bana ampul hediye etmedin?
doğum günün kutlu olsun ahmetim nice yıllara sağlıkla
DUYULMAZım KARDEŞİM HEPİDE BÖRT DEY TU YUUU
GÜÇÇÜK Bİ DİP NOT:
PASTA HAKKIMI AYIRIN LEM O KADAR:D
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Ahmet. Allahım, Çok uzun ve mutlu yıllar nasıpetsin,saçın sakalın ağarmış, bastonla gezene kadar motor üstünde ol
TATARIM ilk pastayı biz kestik bunun haklı gururunu yaşıyoruz yenı yaşında milletin motorlarına abi 1 tur ver diye goz koyma
biliyorsunuz arkadaşlar bir ahmet tataroğlu kolay yetişmiyor
Ride your way
abi elimde kaldıgı falan yok 3 koli almıştım sadece bir tane kaldı o da vitrinimi süsleyen farklı renkler arasında
herkes memnun alan bir daha alıyor ama Ahmet kardeşim bir türlü begenmedi o yüzden hediye edeyim diorum belki vizöre ve arabanın camına sıkmayı öğrenir
kırılan ampul dogum günü hediyendi
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)