geçmiş olsun kardeşim
geçmiş olsun kardeşim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
abi gercekten buyuk gecmis olsn Allahtan fazla bisi olmamis...
Aman aman içim gitti ya :(
Olsun ama sevindim hiç yoktan çocukta birşey yok...
allah korumuş. devamından esirgesin inşallah..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
geçmiş olsun valla çocuğa allahtan bişey olmamış
YAMAHA XT660ZA TENERE 2013
HONDA CBF600S 2006
BMW F650 GS DAKAR 2002
Sinan çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin kardeşim
Kardeşim çok mantıklı davranmışsın,Allah cümlemizi beterinden saklasın..
Geçmişolsun..
gecmis olsun dogruyu yapmissin ..sana helal olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
geçmiş olsun abi insan motoru çizilince azda olsa içinde burukluk olur ama böle durumlarda motor hiç akla bile gelmez herşey motor değilki sen en iyi olanı yapmışın abi fazla sıtres yapma kendine
gercekden bi an yaşamış gibi oldum cok gecmiş olsun her ikiniz içinde rabbim beterinden korusun...
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun bole şeylerde hazırlıklı olmak lazı ama panik olunca olmuyo
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
kardaşum çok geçmiş olsun valla verılmış sadakan varmışş ALLAH tan çocuğa fazla bışe olmamış..gerçekten çok geçmiş olsunn
arkadaşlar bu motor istediin zama durmuyor bıraz daha dikkatli olalaım ALLAH kımseye kaza bela vermesın..( AMİN )
" TuTKuNuN TuTKuSuYuM ; oLmAzSa oLmAz; RivRivHOCA."
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ufaklığa ve sana bir şey olmaması çok sevindirici. Hazır yeri gelmişken ufak bir hatırlatma yapalım derim. Belki gelecekte olası bir kazayı engellememize sebep olur bu yazı. Amacım konuyu açan arkadaşa laf atmak değil. Zaten kendisininde nekadar üzgün olduğu yazdıklarından anlaşılıyor. Sadece ufak bir hatırlatma yapmak isterim.
Lütfen ara sokaklarda ve çocukların bulunduğu yerlerde hızlarımıza dikkat edelim. Ben kendi adıma sokak aralarında ve çocukların oyun oynadıkları tahmin ettiğim bölgelerde motorun kendi kendine durmayacağı kadar yavaş gidiyorum. 10-20 km hızın üstüne asla çıkmıyorum.
Hatta o kadar yavaş gidiyorum ki maça veya oyunlarına devam edebilmek için benim geçmemi bekleyen ufaklıklar hadi abi bu ne yavaşlık der gibi gözlerime bakıyorlar. Olsun varsın biraz beklesinler.
Bu konuyu okuyan biz motorcular umarım bu önemli konuya dikkat ederler. Lütfen gördüğümüz mahhalle arasında yarış pistinde gibi araba ve motor kullanan sürücüleri uyaralım.
Teşekkürler
Arkadaş,
sana da yavruya da büyük geçmiş olsun Şükür ki atlatmış görünüyorsunuz.
Şimdi ben de bir şeyler ekleyeyim; yolda devam etmekteyim, hızım 60-70 km/h, şehiriçi için yüksek sayılır. Arkamda-aynamda bir araba neredeyse çiğneyip geçecek beni, yol istemekte. TABELALARA BAKTIM!! okul çocukları ibaresi dikkatimizi çekmek için koyulmuş. Ben o anda ne bir çocuk gördüm ne de bir yetişkin yaya. Derhal frenlere asıldım, hızımı 5-10 Km/h e indirdim. Arkamdaki aracın bana çarpacağını biliyor idim ama kolayına kaçıp sağa kırmadım, yolu ortaladım. Bu yaptıklarıma rağmen arkamdan bir fren sesi duyamamanın şaşkınlığını yaşadım Araç beni, karşı şeride geçme bahasına sollayarak (Hem de küfür gibi kornalar ile), Atamavcı İlköğretim Okulunun Yaya Geçidine daldı Önümde fren yaparak Yan-yan savrulan bir araçtı artık. Benim braz önce onca dikkatime rağmen hiç görmediğim-göremediğim çocukların arasına girdi
Çocuklar ölümden döndü, birini altına aldı. Araçtan atlayan 3 genç Eyvaaahh diye bağırıştılar. Çocuklar yaralandı ve çok ciddi bir şey olmadı şükür. Aklımda kalan, araçtaki gençler hep bir ağızdan: ''Görmedik, böyle fırladılar yola...vs..'' diyorlardı.
Şimdii, buraya kadar ben de soğukkanlılıkla yazmaya çalıştım ama açıyorum bayramlıklarımı:...
Hayvan Zihniyetlimisiniz ki, Okul Çocuğu Çıkabilir Tabelasını görmüyorsunuz!! ((Görmemek, bakmamak, yani çayırda bir afedersiniz öküz gibi gezmek demek değilmidir. Ehliyet almış ve aracı kullanma becerini ispatlamışsan, GÖRECEKSİN!!! Bu senin görevin)) Göremediysen ve bundan sonra da görmekte kusur işleyecek isen, ne olur en yakın Trafik Şubesine git, ehliyetini teslim et ve sana acaip bakışlar atan Polis Ağabeylerine: ''Abi, ben görememeye başladım, bu şekilde araç kullanmamam gerekir...'' gibi bir özür dile ve sonsuza kadar Belediye Otobüsü İle Gez!!! Yayaları en salakça durumlar bile olsa görmek bizim gö-re-vi-miz.
Hiç bir çocuğun-bebenin canı, ''Göremedim, kusura bakmayın'' demek kadar ucuz değil. Tamam, elbette ülkemizin trafik-işaret-kural ve düzen konusunu çok iyi biliyoruz, ama ne olur, olan işaretlere uyalım
Arabamızdayken; güvenli bir çelik kafesin içinde, motorumuzdayken ise, koskoca bir çelik kütlenin hakimiyetinde olduğumuzu ve yayaların, özellikle bebelerin bu güçler karşiısında ne kadar aciz olduklarını hatırlayalım
Arabalarla ilgili yazabileceğim şeyler var ama, motor kullanan arkadaşlarımız için yazacaklarımın daha fazla olması beni utandırıyor bazen Bir örnek vereyim mi. Halk otobüsü durmuş zart diye Kadıköy de yol ortasında, bir motorcu kardeş düdük çalarak protesto ediyor, diğer motorcu arkadan gelmenin avantajı ile Kıvırıp sağa dalıyor Ne kadar başarılı bir motorcu değil mi sağa kıvırıp, otobüsten inen insanların içine dalıyor Kırık bacakları, yaralanan insanları arkasında bırakarak, kaskını düzeltip, motorunu hemmen kaldırıp yoldan kaçan o plakasız şeref düşkünü asla bizden değildir elbette.
Arkadaşlar, üst üste geldi belkide o yüzden celallendim ama, hatalarımızı paylaşmak en yüce erdemdir Birileri tabiiki biz de ders alalım diye. Ama ders almak için birilerini ve kendimizi yaralamayalım. Araç kullanmak, hele motosiklet kullanmak beyin ile alakalıdır, düşünmek ile...
Herkese kazasız belasın sürüşler dilerim, arkadaşıma da geçmiş olsun Buraya bu konuyu taşıdığı için ayrıca teşekkür
Poturdak
çocuğun annesini tebrik etmek lazım o durumda bu kadar anlayış sanada geçmiş olsun kardeş sende yapman gerekeni yapmışsın
geçmis olsun.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)