sinan cok geçmiş olsun..
Allahtan bişey yok cocukta herhalde ....
tekrar geçmiş olsun..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
olay çok üzücü ama yaptığında bi okadar güzel davranış olmuş :(
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
tekrar geçmiş olsun..
cok gecmıs olsun allah ıkınızıde korumus
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Geçmiş olsun sinan Allah daha büyük kazalardan korusun hepimizi.
sinan çook geçmiş olsun bununla gelip geçsin.çocuga aman dikkat gerekirse hastaneye götür.sonradan sıkıntı olmasın.
Abi çok büyük geçmiş olsun, sana da küçük Selmana da.Allah beterinden saklasın.Öyle bir anlatmışsın ki duygulandım valla.Kazadan sonra gösterdiğin davranışların çok güzel abi, biz motosikletçilerin üzerinde çok güzel bir tutum oluşmasına faydalı olacaktır.Tekar geçmiş olsun.
Saygılar
sinan sana geçmiş olsun Allah dan olay büyük olmamış bunada şükür diyelim
çok geçmiş olsun.. neyseki kötü birşey yok.
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Geçmiş olsun SİNAN. Umarım bi daha başına böyle bişey gelmez. İşin gereği hızlı olmak zorundasın ama sen yinede tedbiri elden bırakma, fazla asılma gaza.
Sürat felakettir başa dert getirir,
Yavaş gitmek iyidir, hep tebessüm ettirir
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
Gecmiş oLsun KarDesim aLLah Beterinden Ve büyükLerinden sakLasın insaLLah. DuyarLı davranMan ve cocukLa iLgiLenmen takdire Şayan Bir Davranıs oLay acı Bi durum oLmus ama o kadarda Kendini üzMe eLinden geLeni yapmıssın CocuKtada Su an için probLem yoK Sanırım Buda Senin içini rahatLacak br durum.. Sana Gecmiş oLsun Çocugada aLLah Şifasını Versin insaLLah..
Allah Korumuş çok büyük geçmiş olsun. Her ikinizde iyi atlatmışsınız çocuğun annesinide buradan tebrik ediyorum. Ne kadar dikkat etsekte sonuçta böyle durumlar hep bizler için Tekrardan büyük geçmiş olsun kardeş..
geçmiş olsun sinan işte kaza geliyorum demiyor üzüldüm allah beterinden saklasın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Büyük geçmiş olsun. İnşallah çoçukta biran önce sağlığına kavuşur ( gerci o şimdi okulda haylazlık yapıyordur )
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.benimde en çok korktuğum kaza bir çocuğa çarpmak...
çok geçmiş olsun gercekten ucuz atlatmısınız sende selman da bir daha böyle bişey başına gelmez inşallah.
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden saklasın
tam bir motorcu örneği göstermişsin tebrik ederim
umarım ikinizde şoku çabbuk atlatırsınız tekrar geçmiş olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hocam geçmiş olsun.
Allah'tan sizde ve ufaklıkta birşey yok.
Kardeşim gözümün önüne geldi yazdıklarınızı okuyunca.
Allah kimsenin başına vermesin.
Ufaklığın annesi de sağduyulu yaklaşmış hakkaten.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Motosiklet üzerinde en büyük korkularımdan biri.O yüzden civarlarda okul varsa özellikle yavaş gidiyorum.Ama yine de hiç belli olmaz ne olacağı.
Geçmiş olsun.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)