Allah korusun hepimizi böyle kazalardan ...
Allah korusun hepimizi böyle kazalardan ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun yaw, kardeşiminde o tekerlekli çantasını sürümesi aklıma geldi de kötü oldum.digi_boy ziyaretine gitmeyi ihmal etme bişeyi olmaması sevindirici.
bence selman'ın motosikletlere bakış açısı değişti
sağol crazy.
saol parpiline.
saol ozan'ım.
evet sonu güzeldi.
sağol mete abi.
ya işte.sırtı ağrımasın diye tekerlekli çanta almışlar o da bana nasip böle oldu. olcağı varmış ta çanta alınırken bellimiş yani.
geçmiş olsun her ikinize de. umarım hiç bir şeyi kalmaz çocuğun.
geçmiş olsun digi sanırım çocukta ucuz atlattı belli olmuyo işte neyin nerden geleceği kafana takma motor kullanırken aklın hala o olayda olmasın ikinci bi kazaya daha yol açarsın
valla şimdi temiz bi uyku uyuma denemesi yapcam. yarında çarşıdan bi oyuncak ya da gördüğüm daha güzel ateri gibi bişey alcam selman'ı ziyaret etcem ortam müsait olursa resim çekerim çaktırmadan. kalın sağlıcakla iyi geceler.
bütün dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim ayrı ayrı.
arkadaşım cok gecmiş olsun öncelikle cocugun ve senin iyi olana cok sevindim
cocukla ilgilenmen ve anlatman beni de duygulandırdı en dogrusunu yapmışsın tebrikler
.....
Çok geçmiş olsun ikinizede..
Bugün ara sokakta çocukların koşuştuğunu gördüm.. Olabildiğince yavaşladım.. Bi tane fırlama tam önümden koşarak bi o tarafa geçiyo bi bu tarafa.. Oyun oynuyo aklınca.. Eee naaparsın çocuk aklı işte.. Onların yerine de düşünmeli ve temkinli olmalıyız.. Özellikle ara sokaklarda..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Umarım bir sorun çıkmaz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çok geçmiş olsunnn.Kardeş te birley yoktur inşş
Bak şimdi ya,kardeşimin gözümün önünde çarpılışı geldi gözümün önüne...
türkiyeden örnek insan davranışları diyebiliriz
herkes kendine düşen görevi yerine getirmiş gibi görünüyor
keşke hep böle olsa
cocugada sanada cok buyuk gecmıs olsun arkadasım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Geçmiş olsun kardeş, zor durum vicdanını yorar insanın.Allaha şükür hafif atlatmışsınız.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
geçmiş olsun dostummm,Allah beterinden korusun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Dostum çok geçmiş olsun. Ara ara ziyaret et bence gönlünü al.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
dostum büyük geçmiş olsun, sanada çocuğada, verilmiş sadakanız varmış.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)