Ketchup doğum günün kutlu olsun ; sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler senin olsun
ketchup iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun arkadasım nice mutlu yıllara inş. sevdiklernle ve motorunla beraber
sen kal aşk ben giderim buralardan
Doğum gunun kutlu olsun, nice senelere
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
doğum günün kutlu olsn, mutlu ol senelerce..
Dogum gununuz kutlu olsun
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ketchup kim bilmiyorum ama iyi ki doğmuştur herhalde
allah mesut etsin ayyyy pardon
dogum günün kutlu olsun niceler göresin
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Mutlu Yıllar Dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Motosikletli seneler mutlu yıllar
nice mutlu yıllara ketchup doğum günün kutlu olsun..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Allah hayırlı idrak icinde bir ömür nasip etsin insallah..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Nice yillara ketçap'cim
First Day Of My Life
doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu yıllar kardeşim..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Mutlu huzurlu sağlıklı seneler ve gönlünce bir ömür dilerim arkadaşım...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşlar şu an şoktayım! bu iş nasıl oldu anlamadım! =) hiç beklemiyordum, oturup kız gibi ağlicam nerdeyse =) iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler! doğum günü kutlama alışkanlığım olmadığı için kimse bilmez doğum günümü, çekirdek ailem dışında kimse de kutlamaz... dı =) ta ki siz kutlayana kadar! =) ne yazacağımı bile bulamıyorum şuan HAYRETİM ŞAŞTI!
yayında ve yapımda emeği geçen herkese binlerce teşekkürler, iyi dilekler için de çok teşekkürler. Allah hepinize iki katını versin inşalah! =) bugün herkese anlatırım artık bunu =) siz beni mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin! herkese gönlündeki motoru nasip etsin kazasız belasız nice doğum günlerimizi birlikte kutlayalım inşallah! =)
edit: etiketleri yazan arkadaşı da tebrik ediyorum (marş motoru, kola vs) sabah sabah yarıldım =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)