Yeni motorum gençler! Kırmızıydı , siyah oldu:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun lemm Bi tur verirsin yine artık
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun lemm
Bi tur verirsin yine artık
bekle gelişim yakındır oralara
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
Ne malı bu APAÇİ?.........................................
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan emi
-
SZR59 adlı üyeden alıntı
Ne malı bu APAÇİ?.........................................
Forumun arama bölümüne Tvs apache yazarsan çok detaylı bilgi bulursun arkadaşım..Ne malum, belki sana da bitane alırız onu tanıdıktan sonra
chopper-delisi adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan emi
teşekkürler sağolun darısı olmayanların başına
-
hayırlı olsun güle güle kullan bişeyi merak ettim zaten kırmızısı varmış neden aynı motoru aldın?
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan bişeyi merak ettim zaten kırmızısı varmış neden aynı motoru aldın?
teşekkür ederim arkadaşım...kırmızı vardı..zamansız satmak zorunda kaldım...ama dayanamadım onsuz..kırmızı olanından daha temiz, daha donanımlı ve daha ucuz bir tane bulduğum için hiç kaçırmadan alayım dedim..
Gariptir bunu da TAM 1,5 AY SONRA satacağım planladığım yurtdışı maceramdan dolayı...Hayırlısı artık...
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
OOooo kanka naptın ya...ulan apache satılıp tekrar apache alınırmı...adama sormazlarmı niy sattın...artık ne halt yedinse...
hadi hayırlı uğurlu olsun...güzel makina hep söylerim..kökleme fazla he...bu işten zararın ne oldu...bide koruma demirini bizimkiler gibi kare yapsan ya....ne o dandirik bişeye benziyor...
arkadaki mondı Vasco kekosununmu...adama gülerler ya o motorla
arkadşaın biride abi gt250r satıp gt250r almıştı çoky akından tanıdığımız bi modaryatörümüz olur kendisi gizliyo ama olsun
god is busy ! can i help you!
-
-
-
-
Hayırlı olsun , iyi sürüşler
-
-
Süper..Hayırlı olsun arkadaşım harika seçim..Renkte harika hani..
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Hakikaten siyah rengi çok güzelmiş.
Saygılar
-
-
Hayırlı olsun. Maşallah sende pek yaşlıymışsın.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Hade hayırlıolsun güzeL makina
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler