Dün gece saat 23:00 sularında Mecidiyeköy-Gültepe arasında kalan dere yolunda ufak bir trafik oluştu, önümdeki araçların hepsi durmuş vaziyette idi bi miktar acılır gibi oldu o an sol şerit musayitti onümdekini geçip tekrar şeridime döndüm tekrar trafik oldu durduk aradan 4 saniye sonra arkadan bindirme geldi allahtan önümdeki aracla aramda 1/1.5m mesafe bırakmışım çünki 1metre beni öteledi arkadaki O darbeyle ben motordan hafif fırlar gibi oldum ve bi baktım asvaltayım ama ayakta ve tek elimlede direksiyonu tutuyor vaziyette tabi motorda ayakta..
Oldumu şimdi bu der simasıyla baktım arkadakine, araçtakiler çılgın 2 tane geç indi 2 side şöför olan abi pardon biseyin varmı motorda bisey varmı görmedim, arkadaş bişey soyledi o an ona baktım pardon eridi biti eleman kendi kendine
Neyse işin asıl garip tarafı şimdi başlıyor, dedim bende bişey yok motora bakalım dedim aldım orta sehbaya ilk çantaya baktım sağlam çamurlukğa baktım sağlam plakalığa baktım sağlam stop ve sinyaller sağlam egsoza baktım sağlam tekeri çevirdim canta baktım kusursuz tekeri sağa sola esnetmeye çalıştım kımıldamıyor bile hayret ettim motorda çizik bile yok neresine carptıda 1 metre beni öteledi analamdım. Burdan tek bişey anladım italyanlar işi biliyor