geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın.. iyiki arkandaki kötü niyetli değilmiş..
geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın.. iyiki arkandaki kötü niyetli değilmiş..
büyük geçmiş olsun
sende bişi olmaması sevindirici
komik bi kaza olmuş
verilmiş sadakan varmış ama...!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
geçmiş olsun,banada buna benzer bişey oldu ışıklarda beklerken geldi bi bmw arkadan vurdu bide nie önümde duruyosun dedi,komikleride var yane uçarak gitmemiz lazım yolda sanki şaşkın ya,beni düşürmüştü nama neyseki motorumda bişey yoktu
:mrgreen:
geçmiş olsun sende bişey yokya gerisi boş. canına sağlık...
gecmıs olsun arkadasım ...runner bu sonucta....
MT ANTALYA
çok geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Moderatör arkadaş birbirinden hem olay hem zaman acısından farklı olan 2 konuyu birleştirmek yerine madem gereksiz gördünüz silseydiniz birini, birinci konuyu sohbete açmıştım buraya taşımışsınız mantıklı kusura bakmayın, yanlız kafesci konusunun taziye tebrikle hiç bağdaştıramadım bunun enezından sohbet ve tartışma ortamında durması gerekirdi bence.
Geçmiş olsun.
Arkadan çarpmalarda yapacak pek birşey yok.(yanlış şeritte,yanlış hızda gitmeme vb. durumlar dışında)
Arkadan hızlıca veya kayarak (ABS'li olanların ani durduğunu lastikler ses çıkarmadığı için anlamak biraz güç) gelen araç farkedilirse anında gazlamalı.
Yan şeride falan atlama durumunda -Allah korusun- daha hızlı gelen bir araç çarpabilir. Hem kendimizi hem başkasını tehlikeye atarız o durumda.
SPECOPS,inatlaşan adamlarla fazla uğraşma bence
Araba sürenlerin çoğu "küçük motordur" diye bu kapışma işini bırakmıyor.
En mülayim görünen adam bile geçilmek istemiyor motora.
Altındaki Runner'ın ortalama güçte(Türkiye ort.) geçeceğini düşünen kaç kişi vardır ki bu durumda pes etsin?
Salla gitsinler...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Geçmiş olsun arkadaşım...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hadi iyisin sende ve motorda bişey yokmuş.geçmiş olsun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Zaten bende ölümüne geçicem diye uraşmıyorum, trafiği ve kendimi tehlikeye sokmıyacak pozisyonlarda eziyorum bazen yol müsayit olmuyor bırakıyorum gidiyorlar, bu erdemliği göstermiyim ilede o an geciyim dersen ki yinede geçersin ama bu tip durumların hepsi mutlu sonla bitmez bunun farkında olduğum gibi herkezinde bunun farkında olmasını dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)