İnanamıyorum! sonunda bende motor aldım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırluı olsun keyifli sürüşler
-
hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin
-
-
hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim
-
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim maşşallah diyelim şimdiden...
-
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler
scooter diil
VESPA
-
Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım motorunla beraber güzel günler geçirirsin. Sonunda almışın motorunu
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Motorun hayırlı olsun kardeş.
Güle güle kullan.
Allah kazadan korusun.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
hayırlı olsun keyifli şürüşler
-
Hayırlısı olsun. .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. kazasız belasız binebilmen dileğiyle
-
hayırlı olsun gerçekten sevindim güzel de bir seçim yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
hayırlı olsun cidden çok sevindim özellikle sitenin eskilerinden olman ve sonunda muradına ermen konusunda daha da çok sevindim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
güle güle kullan
hayırlı olsun.ben buraya yazıyorum sezon sonu motorunu dahada büyütmek isteyeceksin.virüs bulaştı bir kere.
-
vlad1462 adlı üyeden alıntı
2004 ten beri motorsuz motorcu olarak devam ettiğim hayatıma yarın (yada cumartesi) motorlu motorcu olarak yeni bir başlangıç yapıcam.
sonunda araya giren engeller, maddi yönden beklemek, askerlik sorunu, koruma kıyafetlerinin temini, ne alacağım sorunu vb. bi yığın engelin üstesinden gelerek ilk motorumu alıyorum.
siyah renk honda cbf 150 alıyorum. geçen hafta parasını verdim ama ancak bu haftaya teslim olabildi. siyahı yoktu onu bekledim. bugün aradığımdada plaka ruhsat işlemlerinin hallolduğunu öğrendim. bakalım yarın bidaha bayiyi arayıp motoru eve kadar götürebilecek bi elemanlarının olup olmadığını öğrenicem. yoksa cumartesi iş çıkışı bi arkadaşla gidip teslim alıcam.
bindik bi alamete, gidiyoruz bakalım bizi nereye götürecekse artık. motorlu motorcu olucaz derken ölü motorcu olmazsak iyidir. pek motor tecrübem yokta
hayırlı olsun...haberimiz olmadı ...ansızın birden aniden oldu herşey...herşey zamanla olur...ugun fiyata aldın inşallah...kampanyada vardı bu ara zaten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
@vlad1462
hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesın ...
-
hayırlı olsun motor un kazasız sürüşler
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
hayırlı olsun vlad
motorsuz motorcuların da devri kapanıyor galiba.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)