Hade hayırlı ugurlu olsun darısı bütün bekleyenlerin başına.
Amin...
Hade hayırlı ugurlu olsun darısı bütün bekleyenlerin başına.
Amin...
Okurken tüylerim ürperdi yemin ederim bu sevinç anlatılmaz ancak yaşanır hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
dahala resim yok yaw
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.
vlad sende aldın ya en sonunda çok şükür muradına erdin artık darısı olmayanların başına eh artık kara şimşeğin resimlerini koyarsın dimi hadi hayırlı ve de keyifli sürüşler dilerim
dün saat 17 sularında ümraniye d&b motordan cbf 150 mi teslim aldım.teslim için hiç hoş bi hava değildi ve üstelik motor tecrübem çok fazla değil,trafik tecrübem hiç yok (otomobil hariç) eve kadar götürecek birini bulma işini son dakkaya bıraktığımdan, getirmesi için yardım isteyeceğim arkadaşta rahatsızlandığından iş başa düştü. koruma kıyafetlerini full giyinerek bayinin yolunu tuttum. mahalledekiler bitaraflarıyla gülmüşlerdir heralde o halime, robocop gibi giyinip elimde kaskla otobüse biniyoken. neyse kısakeseyim, motoru teslim aldım ve sağ salim eve getirdim, çokta korktuğum gibi değildi.
hayırlı olsun diyen arkadaşlar :
Gnusherteşekkür ederim.
melocannteşekkür ederim. cümleten kazasız belasız günler dileğiyle
VaScO1925teşekkür ederim. korumalarım full ve gayet temkinli bi şekilde teslim aldım. acemi olduğumu biliyorum (kendimi bilmek açısından)
CİHANteşekkür ederim
thaii_vtecteşekkür ederim
rupteşekkür ederim
ylmzzzteşekkür ederim geç oldu ama sonunda alabildik
olcan138olcanım sağol. işallah herkes iki teker üzerinde sorunsuz yıllar geçirir
Tutkun teşekkür ederim
drinsuteşekkür ederim
caner22teşekkür ederim
asfalt meleğiteşekkür ederim
D3VIL teşekkür ederim.cbf 150 en az düşündüğüm motor oldu aslında, bugüne kadar nekadar motor düşündüysem hiç biri olmadı. çok düşünmekde iyi olmuyo. sapıtıyo insan
Prometheusteşekkür ederim. motor almamda en büyük pay sitenin zaten. 4 senedir sanal evim oldu burası. motor hakkında bir iki bişey biliyosam bu sitenin sayesinde
two-wheelerteşekkür ederim. valla 4 senede anca bunu aldım. büyütmem heralde 10 seneyi bulur
mete_han3,600 anahtar teslim, 50 ytl koruma demiri. nakit 3,650 ye aldım. ansızın oldu valla, o yüzden çokta benimsiyemedim motoru aslında.baktım aklımdan geçen diğer motorlar olmuyo, daha fazla düşünmenin manasıda yoktu. en son buna bi bakıyım dedim, ebatları falan göz önüne alınca en makulu cbf 150 geldi ve aldım. teşekkürler
crayzboyone teşekkür ederim
deli maviliteşekkür ederim
tigermbz teşekkür ederim. işallah son motorsuz motorcu ben olurum diyecem ama malesef olmuyo. allah herkese gönlüne göre versin.
Hay.alper.estteşekkür ederim
nebiteşekkür ederim
tubis saol tubis, teşekkür ederim
motorttknteşekkür ederim, korumalar tamamdır
Erferteşekkür ederim
GKNiçten gelen temennin için teşekkürler. sizlerede kazasız belasız sürüşler
canavar_hkteşekkür ederim. valla nedendir bilmiyorum ben çokta heycanlanmadım. oysa motor lafını duyunca ağzımın suyu akardım. demekki motorun kendisini değilde sahip olabilme hevesini seviyomuşum,platonik aşk gibi bişe oldu. sahip olunca büyüsü kaçıyo (gerçi çok peşin konuştum. daha alalı yeni 24 saat oluyo)
Syrianateşekkür ederim
BIYIKLIteşekkür ederim,evet gerçektende sonunda kavuşabildim.
_Yıldırım_ teşekkür ederim
s3ns4t10nteşekkür ederim
Gültekin abicim saol,teşekkür ederim
ozracetecrübeli olmadığım konularda temkinliyim biraz.dediğin gibi zamanla dahada iiy olucaktır. teşekkürler alakan için
mertkateşekkür ederim. gerçektende gayet rahat bir motor(aslında kıyaslayacak tecrübem olmadı başka motorlarla).titreşim çok azdı ve lastikler yağışa rağmen kayma gibi sorun çıkarmadı
D C Rteşekkür ederim
HAZERteşekkür ederim
morveotesiteşekkür ederim. evet darısı tüm isteyen arkadaşlara
ferotrteşekkür ederim
THE_LANCETteşekkür ederim
muratgergerliabi çok teşekkürler. siyahı için fazladan bekledim ama değdi
pg13teşekkür ederim
cbr125faikteşekkür ederim
Khutuck saol kütüğüm. görüşmek dileğiyle
chatkutteşekkür ederim. en korktuğum ilk eve getirmekti, onuda atlattıkya gerisini artık boş biyerde çalışarak dahada acemiliğimizi atmaya çalışacaz artık
murti06teşekkür ederim
yaşarteşekkür ederim
hedowichteşekkür ederim
artofdeathteşekkür ederim,darısı senin başına
erdo2002teşekkür ederim, şimdilik beklediğimden daha iyi diyebilirim.umarım ilerde üzmez beni(bende onu tabi)
viper_1viper im teşekkürler
mondializzet100teşekkür ederim
marefbteşekkür ederim
By Mükemmelteşekkür ederim
ELINTteşekkür ederim
mostwanted_57valla bende inanmadım aslında ama oldu bi yanlışlık nasıl olduysa ve aldım.yoksa yapacağım bişey değil. darısı başına kardeş. daha iyilerine sahip olman dileğiyle
SAKİyok canım, pek sallamıyom motoru,garajda abisi(araba) ile birlikte yatıyo. yeri sıcak, keyfi yerinde keratanın. teşekkürler temennin için
nankörteşekkür ederim
ozzy73siyaha bakması zordur,ama genede olmazsa olamazım. uğruna fazladan bekledim ama memnunum renginden. teşekkür ederim
PIERzigdarısı olmayanlara tekrardan. teşekkür ederim
Bolu'lu Lynxteşekkür ederim.herkesin bu mutluluğu tatması dileğiyle
arslanfbteşekkür ederim
Endurocu01motor abicim çok teşekkürler. resim işini şu an ayarlayamıyorum, ama ilk fırsatta ekliycem
yapmayın arkadaşlar şunu ya
ya alıyonuz bari nispet yapmayın
zoruna gidenler varr!!!!...
şaka bi yana hayırlı olsun arkadaşım allah kaza beladan korusun
ayrıca bi de sorum olcak
sende şu ybr mi tvs mi yoksa cbf mi olsun diye çelişkiye düşenlerden misin
yoksa senin seçimin başından beri belli miydi?
hayırlı olsun.....
vladım hayırlı olsun
bugünleri de mi görücektik yav sen motor alamadan gitseydim gözüm açık gidicekti
oydu buydu şuydu derken sonunda cbf lendin. iyi günlerde kullanı diliyorum kazasız belasız
aslında ben sana o kadar ne gereği var benimkini veriyim sana para filan da istemez dedim ama dinletemedim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı ugurlu olsun kardesım cok sevındım darısı basıma
hadı hayırlı olsunnn allah kaza bela vermesın..darısı başıma..şimdi avatarındakı resım daha bi anlamlı geldı..ruhunu,sevincini gösterdii.
suzi_gsr_600teşekkür ederim.valla seçimim ybr-tvs-ck 125-supershadow-twister-titan-gs 500...........diye uzun bi liste halinde gidiyodu diyebilirim, ama cbf 150 o listede yoktu. birden kararımı değiştim ve cbf 150 aldım.
imacosfxteşekkür ederim
kuyucadısıteşekkür ederim
xxxxx de get lan densiz herif. okadar dil döktük ver senin motoru tiko para 2,000 ytl ye diye ama razı edemedik. şimdi kalkmış konuşuyo.neyse canım cbf 500 alamadık senden ama senin motorun torununu aldık. ben kendim ufaktan yetiştircem motorumu , büyüyünce 1000 cc olucak olm benim motor
tolga.roland darısı başına, teşekkür ederim
shuleteşekkür ederim,daha iyilerine kavuşman dileğiyle
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
(Ü)stüne (b)iraz (d)aha (e)kleyip Comet250 alsaydın keşke
dün VLAD la serviste tanıştık...ben shrıeker cbr 125 bakımı için ordaydık...yanımıza bir sıfır cbf belirdi...neyse laf lafı açıyor derken ben yine döktürüyordum engin bilgi birikimdne bahsediyordum ayaküstü...örnek olarakda vladın makinasını gösteriyordum...konuş konuş sonra ben vladım demezmi...te allam ya...cbfci cbfciyi serviste bulurmuş...
aynı ben sele naylonunu daha çıkarmamış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
keşke göstergelerdeki o küçük naylonu sökmeseydin...takıntılıyım bende o kısıma karşı...orada ne çizikler oluşcak zamanla...ama naylon var ya...satılırken valla ilk oraya bakıyolar...
ama temiz makinaydı Allah var...sıfır ya belki ondan...benimde dostlara önerdiğim fiyatdan almışsın....yakışmış sana...korumalısında...sizlerin bu bilincli halleriniz çok hoşum agidiyor...shrıekerde öyle ful+ful korumayla geziyordu...helal olsun..
bana örnek oluyosunuz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileği ile..
Hayırlı olsun abi.
hayırlı olsun iyi bir seçim yaptığını zaten bilirsinde ben gene söyleyeyimkutluyorum benden bi tavsiye koruma demirinini üstüne sis far taktır çok müthiş yakışıyo
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)