Erdemcim akşam gördüm, hasta oldum motoruna.Çok yakıştı sanada, yeni kaskın ve montun da hani, kazasız belasız kullanman dileğimle canım.Hayırlı Olsun
Erdemcim akşam gördüm, hasta oldum motoruna.Çok yakıştı sanada, yeni kaskın ve montun da hani, kazasız belasız kullanman dileğimle canım.Hayırlı Olsun
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
MT03 sezonu hayırlısıyla açılmıştır..Erdem, kazasız belasız sürüşler dilerim..
Umarım herkes istediği motora birgün kavuşur..
Çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Hayırlı Olsun .
pata pata pata pata pat pataaaaa pat pat patatatatata bus es bağımlılık yapiiii yaaaa ne etçeez..
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
şimdi yanımdaydı özellikle aragazı yapıyor yaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ne iş ya bi onun yanında bi diğerinin yanında, dünden beri inmedimi üstünden acaba, tek kontakla rodajımı bitirecek,
erdem biraz uyu kardeşim soora devam edersin
May The Force Be With You
Hayırlı Olsun Kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah....
Rengide Çok hoş gerçekten
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Yakışıklı motor vesselam.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Büyüğüm ve feyz aldığım insanlardansın Alper abi teşekkür ederim.
Üstüne binince inesi gelmiyor gerçekten insanın, hele egsoz patlatması bağımlılık yapıyor. Birde Akrapovic olsa gecede üstünde yatarım sanırım.
Teşekkür ederim Aykut. Amin diyelim. Sanada bi ER-5 nasip etsin o zaman allah.
TEşekkür ederim.
Amin teşekkür ederim..
Teşekkür ederim Syriana. Pininfarina sanırım MT03 almaz artık.
Evet abi bir gün gecikme ve oyuncak geldi. Geç gelmesi nelere maloldu bi bilsen. Haftasonu binemiycem plaka yetişmiycek çünki.
Teşekkür ederim.
ban salıya kadar nasıl dayancam
Teşekkür ederim
Sağol kardeşim Erhan darısı başına. Dur daha normal egsoz bunlar Akrapovic takarsam çalıştırınca duyarsın sesini yaklaşınca değil
teşekkürler
kaliteli kesinlikle.
İtalyan üretimi olmasına şaşırdım.
Çok teşekkür ederim Özge bol mt'li günler bendende.
Teşekkür ederim....
Teşekkür ederim. yakından hele daha bir güzel görünüyor.
Teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
Sağooool Sercan mahallemin genci. Gezeriz tabi plakayı takalım.
Nazar boncuğunu Aykut ve Özge hediye etti sağolsunlar.
Sende bi ayakkabı koruyucu hediye edersin artık.
Evet şimdi stop ettim
Yüzümün şekli değişmiş aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım.
Hadi kapıdan içeri girme sırası sende pata pata pata pat pat.....
Bende bu zevki yaşamanızı tavsiye ediyorum.
Yorum Yok
Bak bakalım geçen günki motorcu seniiii....
Sağol Stain senin motorunda hayırlı olsun. herkesin dediğini demiycem sana sen zaten yapman gerekenleri biliyosun. (Ehliyet, kask, mont, koruma, hız limitleri)
Sağol hocam daha kurcalamam merak etme. Rodajı bitsin limitlerini biraz zorlarım, az gelmeye başlayınca ufaktan değişiklikler belki oda.
Teşekkür ederim, amin.
Sağol PIERzig.
Tur atmaya çalışanları üstünden atıyor. Biraz ehlileştireyim önce.
ömercik, tüzün, paris, tugcetugce, brody, kıllıtarkan, kimi, ByMükemmel, nankör, tubis, Gütekin, kartal23, orcunmavis, THE_LANCET, dreamdark, satoyama, Ö.Z.E.R, mondializzet100, Gebzeli, DARKDIAMOND. hepinize teşekkür ederim.
csalgin teşekkür ederim. Seninde yeni motorun hayırlı olsun Cüneyt, seni pek kesmezz diversiondsan sonra ama oda güzel bir makina. Fotoğraflar geliyor...
bur-k@ önce denemeni tavsiye ederim beklentiler farklı olabilir.
Wallace Abi çok sağolasın. Bekleyin beni dağlar taşlar ben geliyoruuuuuummmmmm....
Sabırküpü Sağol Sabır seninde yeni motorun hayırlı olsun.
tr.davutak evet simsiyah inci......
extreme1925, bikerboy35 darısı başınıza hadi İzmir MT MT'lensin.. Bol bol...
ozrace yakıt konusunu rodaj ve sonrası olarak aktarıcam bi bineyim plaka gelsin..
kumita45 Amin Davut. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin..
Rots, vasco pat pat patır pata pat pat pat patttttrrrr......... patırdamaya devam
karmacoma Abi bi uyuyamıyorum biri beni durdursunn. Uykuya dalarken bi patırdı kopuyor gene uyanıyorum....
misskolpa Beğendiğine çok sevindim arkadaşım Burcu umarım kolpa'da yakın zamanda bir enduroya geçiş yapar. Sağlıklı günler dilerim sana ve sevdiklerine.
Ceyz Eveeet gelelim herkese gönlünde ne varsa onu versin tanrım demeye. Motosikletime en büyük değeri katacak manevi değeri olan özel bir hediyeyi verdiğin iiçin ayrıca teşekkür ederim. Motorumdan daha çok sevdim onu
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
toptan tşk vay be sayfayı doldurdun be indir indir aşağı bitmedi
Valla Hayırlı olsun abi şahsen benimde ileride düşündügüm motorlardan birisi cok iyi bi motor erhan abimde fotoları koymuş yakışmış bide seni üstünde görelm erhan abi
allah tekerini düz bastırsın kaldırım asfalt yüzü göremeyessin darısı bizim başımıza
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Arkadaşım hayırlı olsun.Turlama şansım olmasada sesini dinleme fırsatım oldu.Aynı benim motorun sesi Ama çok yakışıklı bir alet.Tam bir cadde canavarı.Driftler slalomlar .. Ne canım çekti bee
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
çok cici ve yakışıklı,allah kazadan beladan korusun keyifle sür kardeşim güle güle kuıllan
hayırlı olsun kardeşim işin çoksa ver biz dolaştıralım onu canı sıkılmasın bir şöyle ege sahili yapalım büyük makine özlemimiz geçsin tork neymiş hatırlayalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sanki sende çok farklı bişi var
sus erhan gaz veriyorum ben bunuda yolda yerim daha çat pat yapıyormuş benimki ise bum bam çuf yapıyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)