hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
hocam hayırlı olsun, diagonistik ayarları kurcalama hemen ;)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güzel motor
Abanowww süperr yaa.Tarzda müthiş bi sıçrayış olmuş
Mt3 le de hiç tur atmamıştım haniii
Hayırlı olsun..
Hayırlı olsun abi.Motosiklet çok güzel.Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
test sürüşünü yaptın muhteşem ötesi bi alet allah kaza bela göstermesin mt izmir içindeki stain den sonraki yükselen değersin .... allah kaza bela vermesin maşallah ya nzar değmesin......... fotolarımızı unutma koymayı
vaaoooovvv...
kazaıs belasız kullanırsın umarım...
hayırlı olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hayırlı olsun xt660'a teknik özellik olarak çok benziyor. o egsozdan çıkan çat çat sesi xt'de çok var :D
hayırlı olsun tekeriniz her daim düz bassın ayrıca siyah olması ayrı bi güzellik ... mt 03 benim de gönlümden geçiyor yazın sonuna doğru ya nasip diyelim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kardeşim çok sevindim. yüzündeki ifadeden de senin ne kadar mutlu olduğun belli. Artık şundan eminim seni haftasonları bol bol çamur içinde göreceğiz. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile. dağın bayırın kumun çamurun ve rüzgarın bol olsun
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
kazasız belasız ....hayırlı olsun....
alüü Erdem ne edüün sen nirdesin loo
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı uğurlu olsun erdem abi..güzel motor..
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)