üçümüzde hatalıyız, ama olan bana oldu.
Reklamlar
-
Dün 23 nisan, malum herkes tatil yaparken bense çalışıyordum, özel sektör böyle demek ki çocuk bayramından anlamazlar. neyse ki saat 16:00 da paydos ettik. Verilmiş sözüm vardı joy ride team la görüşmeye gidiyordum, ama üstümde bir halsizlik isteksizlik vardı tabi nedeni belli olmayan şeylerden dolayı, yolda tam gidiyordum maltepe sahilinde sağolsun yunus arkadaşlarım 1 senedir tanışıyoruz her geçtiğimde bir şeye ihtiyacım varmı diye hemen koşa koşa yardıma geliyorlar, orda bekledim aradılar nerdesin diye iyi hadi görüşelim derken arkadaşım Mert Bostancıda beni beklediğini fark ettim, acele acele gittim Bostancıda oturduk hoş sohbet derken joy ride team aklıma geldi. haydiii bu sefer oraya fırladık, tam yolda gidiyorum bağdat caddesinde bir tedirginlik ve huysuzluk vardı üzerimde, sağdan geçmeye çalışıyorum, trafik berbat, sağda park etmiş taxi solumda gitmek bilmeyen bir renalut neyse ben geçiyim aradan derken solumdaki şahıs çok hafif gaza basınca beni itti sağa yani park etmemesi gereken taxi ye yattım. sol bacağımın sıkıştığını anladım, soldaki araba nerdeyse üstümden geçiyordu, sesi fark edince durdu. indi arabadan ben de motosikletçiyim dikkat edin dedi hatalıyım dedi özür diledi. Ordan taxi şöförü celelendi mi? Mert az kalsın adama dalıyordu, ama malum adam para istiyor. Neyse ki haloldu her şey ama çok güzel fırça yedim Mertten ama sonra anladım ki sağımdaki solumdaki ve ben hatalıyız. Ders oldu bana aralardan geçmeyeceğime kandım. çok şükür bir şey yok ama olmasaydı keşke.
Reklamlar
-
geçmiş olsun .........................................
-
sen oralarda ezilmediğine şükret. verilmiş sadakan varmış daha kötü bir şey olabilirdi. Çok geçmiş olsun, her şey bir tecrübe...
-
Hepimize ders olsun Geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun ciddi bir durum olmaması sevindirici
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
bununla geçmiş olsun............
-
-
bacagın daki ezik cok mu fazla nasıl birşey gecmiş olsun
-
Büyük geçmiş oLsun dicem zira kaza sonrası soyLemekten iyidir şimdi söyLemek hiç sorunsuz atLatmış gibi gözüküyorsunuz anLatımınızdan diLerim en buyuk sorununuz bu oLur yaşadığınız..
bazen trafikte bu sağdan geLen motoru sıkıştırmak şöför eğLencesi oLuyor,
aynı gün yeşiLkoy sahiL yoLunda trafik tamamen durmuş haLde sağdaki boşLuktan kaya kaya gidiyorum genişte bir yoL rahatda gidiLiyor yani..
kırmızı bi tiponun içindeki iki hatun kişi umarsızca sağa giriyor bekLiyorum bekLiyorum bekLiyorum sonra soLa geçiyorum camı açıp ahuaua diyor bende sen haLA duruyosun farkındamısın deyip el saLLayıp geçiyorum onLarsa keyif aLır haLde arabanın içinde bir şamata bir şamata...
uzak durmak Lazım çok uzakdurmak LAzım hemde kararLıLıkLa yoLun sağına geçmiş araçLardan...
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
by_moto adlı üyeden alıntı
bacagın daki ezik cok mu fazla nasıl birşey gecmiş olsun
Morluk var, ödem oldu, sabah fark ettim acısını, dün hiç bir şeyim yoktu uğursuzluk dışında
-
-
[QUOTE=kalyo;1057040]Büyük geçmiş oLsun dicem zira kaza sonrası soyLemekten iyidir şimdi söyLemek hiç sorunsuz atLatmış gibi gözüküyorsunuz anLatımınızdan diLerim en buyuk sorununuz bu oLur yaşadığınız.. QUOTE]
Valla haklısın ne de olsa geçmeye çalışıyordum ama olmadı gerçekten kendimde değildim dün.
-
Geçmiş olsun
-
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
-
-
kardeşim adamlar öyle bi araba kullanıyorlarki bunların otomobil kullanmasını tıpklı sokaklarımızın haline benzetiyorum eve ayakkabı ile girmezler ama sokakları b.k götürür tıp arabada trafiktede böyleyiz otomobilin içindeyiz ya dışarda bize zarar veremeyecek hiçbişeyi umursamayız
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Geçmiş olsun
Aynı hatayı hemen hepimiz yapıyoruz ve gelecekte de mutlaka yapacağız malesef yapmam diyene de kesinlikle inanmam inanmayacağımda.
İşimiz ne kadar acil olsada çok dikkatli olalım ve mutlaka uygun bir anı ve geniş bir alan olmasını bekleyelim sağdan geçişlerde
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
-
geçmiş olsun üzüldüm
aman tecrübe olmuş işte boşver
herşeyi kafaya takma yolda giderken huysuzlanmak hakkatten kötü dikkat dagılıyoo
kelebek misali uçsaydın
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun noldu öle yaw birden bire nazar değdi demek
bence daha dikkatli ol bundan sonra verilmiş sadakan varmış ki pek bişe olmamış
her zaman full koruma her zaman full dikkat
allah beterinden korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler