geçmiş olsun .
geçmiş olsun .
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Herkese çok teşekkür ederim, bana ilk defa araba değiyiyor, genelikle tır kamyon dolmuş araba daha tehlikeli inanın bana, tır bana değidiğinde ben düşmedim arkamdaki bilgisayar kasası düşmüştü, arabalardan korkuyorum artık.
geçmiş olsun sema dikkat et kendine...mert bizim fazer mertmi bu arada sadece merak...neee motorda bilgisayar kasasımı taşıyodun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ya bu aralar nedir bu böyle anlamadım. Ne kadar çok olay olmaya başladı. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin hiç birimize...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Geçmiş olsun umarım en kötü kazanız bu olur da bir daha bu da olmaz ...
Tekrar geçmiş olsun.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
geçmiş olsun valla üzüldüm şimdi:: Dikkat Etmek gerek ya..Gerçi Bide Şöyle bi Durum Var Ne zaman insanın içinde bi sıkıntı olsa malum mu oluyor nedir ? Böyle olaylar Basına Gelior.. Herneyse umarım Kimsenin Basına GElmes Su Kazalar...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
geçmiş olsun buna benzeyen bir kaza da ben yaptım ama sen kadar şanslı değildim ayağım şuanda alçıda DİKKATSİZ TOROSCU YAKTIN BENİ..:D
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
büyük geçmiş olsun,ucuz sıyırmışsınız, allah tekrarını göstermesin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
öncelikle geçmiş olsun, psikolojik, duygusal veya fiziksel açıdan kendimizi iyi durumda hissetmediğimiz zaman motosiklet kullanmamaya çalışalım bence, mesela ben böyle durumlarda ya çok agresif yada aşırı pasif kullanıyorum, dikkat dağalmasıda cabası, dolayısı ile ikiside tehlikeli oluyor duruma göre.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
geçmiş olsun valla daha dikkatli olursun artık umarım P=))
bence tek hatan taksiciye dalmamak olmuş :D geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
cok gecmıs olsun daha cıddı durumlar ortaya cıkabılırdı ucuz atlatmıssın...allah kımseye kaza bela vermesın...
üzüldüm, geçmiş olsun arkadaşım
Geçmiş olsun. Tecrübe edinmiş oldun. Allah tekrar kaza bela göstermesin...(kimseye)
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)