hayırlı olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler...skygo alman iyi olmuş deponun üstündeki ışıklı vites göstergesi benim gibi ilkkez vitesli motor kullananlara büyük avantaj sağlıyor
hayırlı olsun..kazasız belasız keyifli sürüşler...skygo alman iyi olmuş deponun üstündeki ışıklı vites göstergesi benim gibi ilkkez vitesli motor kullananlara büyük avantaj sağlıyor
sizin gibi bayanlarıda aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz efendim.hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
amin amin aminnnn....................
saol yüreği güzel dostum tüzün.......
inşallah ama direksiyon sınavından önce olmaz.....10 mayıs sonrası inşallah....
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ediyorum... saolun...bende biran önce aranızda olmak istiyom pır pırımlaaaa birlikte
saol tubişşş artık bana yardım edersin...
olur saol tavsiyen için ama en çok ben minübüs otobüs hatta kamyonlardan tırsıyom.... varmı çaresi ? tek çaresi onları tekrar ehliyete tabi tutmak..
saol sudenazzz teşekkür ederimm...inşallah zamnala düşe kalka ögrencem
yaf 2 gündürr uyuyamıyorum heyecandan.... inşallah biran önce kavusurum .... teşekkür ederim..saoll
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
)))))) sedat motor yenileycen zaman beraber gidek bak nasıl hesplı alıyoruz sana.... pek erkekler pazarlık edemiyo bu konuda valla çatır çatır pazarlık ettim...
saol ümmet abi artıkın gideriz artvine...erzuruma...dimiiii hatta topik açarız karadeniz turu yaparız...nasıl olsa karadenizde mt grubu çok arkadaş var katılırlar bize...
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
hayırlı ugurlu olsun güle güle huzurla bin
Ride your way
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim(her motorcuya geçerlidir)
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşLer.. aRtq darısı bnm basıma
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
Nursu herkese cevap yazman çok güzel bir incelik.tebrik ederim.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayırlı olsun, kazasız belasız.. .
GKN MOTORS
hayırlı olsun...
kazasız belasız kullanırsın işala
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hayırlı olsun
güle güle kullan
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)