Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Korumalarınızı ihmal etmeyin, takıp çıkartmaya sakın üşenmeyin. Keyifli sürüşler.
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Korumalarınızı ihmal etmeyin, takıp çıkartmaya sakın üşenmeyin. Keyifli sürüşler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Hayrını gör güle güle kullan.
süper yaaa ))
dün menekşe sahiLinde 2 kız da keeway ss aLmışLar
etrafında donup duruyolardı sanırım onLarında iLk deneyimLeri cünki motorLa geçerken heyy oo feLan yaptıLar bende eL saLLAdım )
hehe normaL şartLarda çok tehLikeLi :p
HAYIRLI OLSUN görüntü oLarak kızLAr motorun üstünde 10 numara görüntü veriyoLar yaaa.. Resim evet resim kesinLikle
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
hayırlı uğurlu olsun kaç paraya aldın acaba bir mahsuru yoksa
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim...
hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun güle güle kullan
Hayırlı uğurlu olsun hani fotograflar.Fotografsız topik olmaz
lezzet gider,mesuliyet kalır...
yoo asla öncelikle emniyet tabiki şart..güvenli olcam ki karşımdakine güven verim dimi ama birde sanki biz bayanlar daha çok titizlikle davranıyoruz bu konulara ehemmniyet tarzı ......inşallah yanılıyorumdur....teşekkürler..
teşekkürler bencede 10 numara )))) ama 10 üzerinden
saol gökhan 307 ..........................
aslında kampanyası varmış tabiki geçmiş kampanya fiyatı 2.860+plaka imiş...su an normal fiyatı 3.milyar küsürdü ya 750 ya 250 emin diilim... nakit te tabi.... ben hem senet yaptırdım 10 ay ve vade farkını almadılar sağolsunlar ayrıca plaka dahil kampanya fiyatına dahil ettiler... ve beni çok mutlu ettiler sağolsunlar...
saoll cagan_hell ....... inşallah ...... vitesli kolaydır umarım...zorluk yaşamam inşallah..
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Hayırlı uğurlu olsun...
Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Darısı başımıza hayırlı olsun....
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Allah o günleri bana da gösterir işallah.amin deyin amin deyin
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
hayırlı olsun bu arada nasıl unuttum bunu yazmayı,kazasız belasız sürersin işallah,en kötü günün böle olur işallah,bu bana da nasib olur işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yakışır.. yakışır.. Cruiser, bir bayana gerçekten çok yakışır.
Aman ha.. rodajına dikkat et! İyice bir alışsın kendine ve de sana. Tabi sen de ona alışmalısın!
Sonra, ver elini bilinmedik diyarlar... Bilirim yeni motosiklet heyacanını; için kıpır kıpırdır şimdi senin.
Kazasız, belasız, problemsiz, keyifli, mutlu ve uzun beraberlikler dilerim!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)