Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Az Önce Kaza Yaptım Ölümden Döndüm

REKLAM ALANI
    genccag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 Naked
    Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    geçmiş olsun onur. çok üzüldüm vallahi.
    yeni motordu hemde ama olcağı varmış. köpeklere bende bi kaç kez kondurdum yandan son gezimde hatta seyitgazi civarnda 2 tane köpek yolun sağından gidiyolardı ben yaklaşınca ürktü hayvan ben anında kilitledim tekerleri motorun önü frenden dolayı çöktü son anda kurtardım çarpmayı.

kalıcı bişey yok ya sende buna şükür kardeşim canın saolsun ama deneyim oldu sana işte.

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun onur. çok üzüldüm vallahi.
    yeni motordu hemde ama olcağı varmış. köpeklere bende bi kaç kez kondurdum yandan son gezimde hatta seyitgazi civarnda 2 tane köpek yolun sağından gidiyolardı ben yaklaşınca ürktü hayvan ben anında kilitledim tekerleri motorun önü frenden dolayı çöktü son anda kurtardım çarpmayı.

kalıcı bişey yok ya sende buna şükür kardeşim canın saolsun ama deneyim oldu sana işte.
    bende bol miktarda bu tür deneyim var aynı yerde birden birajı alırken odun kamyonundan düşmüş tomrukla karşılaştım hiç reflektörü olmayan arızalı bi traktör altına giremekten kıl payı yırttım vs. vs. bir çok deneyimim var :(

cok gecmıs olsun arkadasın
    bugun bende bır kaza atlattım sayılırr gobek olmayan bır kavsaktayım kırmızı yanıyor onumdede bayagı bır araba
    var
    neyse yesıl yandı zaten onumdekı arabalar gecene kadar
    bırdaha kırmızı yanıtor tan ben gececektım karsıdab arabalar hareket etmeye basladı
    benım arkamdakı aranada benı yanıma ,geldı ama ne gelıs onume kırdı ve gectıgıttı azdaka yandan vuracaktı baya baya
    :pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Onur'um msn'den söyleyince valla duymuş oldum..

Konuyu tam olarak okudum ve üzüldüm be...

Büyük geçmiş olsun...Allah beterinden sakındırsın..

Kask ve korumaların önemi birkez daha malesef bir kaza sonucu
    ortaya çıkıyor...

Dilerim ki bu konuyu tüm site üyesi ve misafirlerimiz okusun..Kask..Kask..Kask...

İşte acı bir gerçek daha ....Okuyun ve düşünün..

.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-bir-kask.html
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

tosba_cagdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 250
    Geçmiş olsun kardeş ama hep söylerler düşmemiş motorcu yoktur henüz düşmeyen motorcu vardır diyee.. O yüzden cebimizi biraz sıkıp aksesuarları en kalitelisinden almak en önemli adım bence. Bir daha bölyle bir tecrübe edinmemen dileğiyle

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onur'um msn'den söyleyince valla duymuş oldum..

Konuyu tam olarak okudum ve üzüldüm be...

Büyük geçmiş olsun...Allah beterinden sakındırsın..

Kask ve korumaların önemi birkez daha malesef bir kaza sonucu
    ortaya çıkıyor...

Dilerim ki bu konuyu tüm site üyesi ve misafirlerimiz okusun..Kask..Kask..Kask...

İşte acı bir gerçek daha ....Okuyun ve düşünün..

.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-bir-kask.html
    Murat abi boşuna kendinizi üzmeyin be olmuş artık :( böyle kazalar oluyor umarım yeni arkadaşlar özellikle kask takmayanlar bir ders çıkartır bundan kask olmasaydı şuanda belkide burda olamayabilirdim bende bu tür mesajları okuyup gülüp geçiyodum abartıyolar kaska boş gaz tenekesi gözüyle bakıyodum ama insanın başına gelince anlıyor kaskın kıymetini umarım herkes bundan ders çıkartır tabi insan başına gelmediği için pek dinlemiyor ama başına gelincede çok geç olabiliyor :( :(

buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    çok geçmiş olsun, kaza geliyorum demiyor
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    arkdaslar bende demin kendimden cok sevdiğim motorumla kaza gecirdim motor sevgisi bole olsa gerek motorumun karşısına gecip agladım ve hala cok moralim bozuk bu benim ilk motorumdu ve ole üzgünümki allah kimseni basına vermesin bole bişey

motorumla virajı tam donerken gazı fazla acınca motrun arkaası bi saga bi sola gidi verdi zaten sonrasın hatırlamak bile istemiorum motoruma baktom gece grduğüm kadarrıyla bi arka tutacak sıyrılmış biraz bide sinyallerin uçları cizik ama bunu örmem bile benim içimin gitmesine yetti motorumu cok seviordum

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    cok buyuk gecmıs olsun allah kımseye yasatmasın...

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    gecmıs olsun arkadasım allah korumus
    gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    Cok Saolun Arkadaslar Herseyin Hayırlısı Vardır Allaha Sukrediyorum Yinede Sag Saglim Atlattıgım Için..

cagan_hell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Turex:)
    geçmiş olsun .

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Geşmiş olsun 4 tekerlerden çektiğimiz yetmiyormuş gibi birde küpeklerin saldırısına uğruyoruz geçen işe geldiğim yolda yine saldırdılar Allahtan bildiğim için saldıracaklarını panik yapıpta devirmiyorum motoru tamda keskin bi viraj var yolumun üstünde hep orda saldırıyolar hergün bıktım yaw yolumu değiştircem böle giderse

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    Saol Arkadasım Olacagı Varmış Napalım Artık Elimden Bişi Gelmez Ama Yarın Ilk Işim Yamaha Bayisine Gidip 2 Sinyal Bi Adet Arka Tutacak 1 Adet Ayak Basma Lastıği Ile Demirini Aldıgım Zaman Hiç Bişi Kalmayacak Diger Hiç Bi Yeri Dokanmadı Onları Deişince Eskisindende Yeni Olacak Allahtan Depo Yan Grenajlar Hiç Dokanmamıs Arka Demiri Ce Sol Ayaklıgı Korudu Bide Eksozun O Tarafa Yatmaması Ayrı Bi Sans Kaza Sonrası Resimleri Cekecem En Kısa Zamanda Koyacam Sevgiler Arkadaslar Ii Geceler

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı erdal3323 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkdaslar bende demin kendimden cok sevdiğim motorumla kaza gecirdim motor sevgisi bole olsa gerek motorumun karşısına gecip agladım ve hala cok moralim bozuk bu benim ilk motorumdu ve ole üzgünümki allah kimseni basına vermesin bole bişey

motorumla virajı tam donerken gazı fazla acınca motrun arkaası bi saga bi sola gidi verdi zaten sonrasın hatırlamak bile istemiorum motoruma baktom gece grduğüm kadarrıyla bi arka tutacak sıyrılmış biraz bide sinyallerin uçları cizik ama bunu örmem bile benim içimin gitmesine yetti motorumu cok seviordum
    senin motoruna yine bişey olmamış kafana takma cana gelmesinde para kazanılır senin motorunda yine fazla birşey yokmuş

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    geçmiş olsun ....
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Motosikleti
    SKYGO 250 CC.
    verilmiş sadakanız varmış allah beterlerinden korusun.....çok geçmiş olsun size ve artçınıza....
    BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.

geçmiş olsun...allah kimsenin başına vermesin...ucuz atlatmıssın
    ๘ஜ>>::alkiis:::mrgreen::flower:::kalbim::::146::<<๘۩~~ººº::tutkuy::ººº~~®¤ۜ๘۩ஜ>>::friends:::kalbim::::pulp:::king::rendeer:๘۩<

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    geçmiş olsun kardeş motoru boşver sen sağlığınız önemli motor alınır ama sağlık zor allah bununla geçmiş eylesin tekrarını yaşatmasın inş..

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)