Allah korumuş ,çok geçmiş olsun iyiki kask varmış.
Allah korumuş ,çok geçmiş olsun iyiki kask varmış.
geçmiş olsun kasksız asla
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun. Virajların kötü tarafı nereden ne geleceğnin belli olmamasıdır. Ucuz atlatmışsınız yinede.
cok gecmiş olsun işallah son kazan olarak hep bunu hatırlarsın
Çok büyük bir geçmiş olsun sana ve arkadaşına
Arkadaşlar,
Motosiklet alırken beraberinde verilen ''O'' kasklardan medet ummayın LÜTFEN
O kasklar sadece trafik polisinin yazabileceği cezadan korur ama hayatınızı %1 oranında BELKİ!
Yaklaşık bir yıl önce ön tekerleğimin altına giren patlak top'un,havalanmama ve kontrol kaybı nedeniyle düşmemden sözetmiştim!
Süratim yaklaşık 40km/s kadar olmasına rağmen pantolonumun diz kısmı protektöre kadar aşınmış ve montumda omuz kısmında hasarlanmıştı!
Yaz - kış demden kıyafetlerimi kullanırım artçımda aynı şekilde.
Kask uygun ve kaliteli olmalı,kıyafetler mutlaka EC sertifikalı protektörlerle donatılmış olmalı.
Kazanın büyü küçüğ olmaz! sakın ha bana birşey olmaz demeyin
40km/s bile ölmek için yeter de artarda bunu unutmayın çünkü nerede ve nasıl düşeceğinizi asla bilemezsiniz!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun umarım son kazan olur. Yanlış anlamada yaralı yaralı forma yazacak kadar acelen neydi? Kaskın hayat kurtardığı zaten bilinen bir gerçek.Bence yaralarını falan bir göster sıcağı ile anlamamış olabilirsin.
çok büyük geçmiş olsun
werilmiş sadakan varmış bununla yırtmışsınız
allah beterinden korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok geçmiş olsun.......................
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
çok geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
atillanın elindede hazırda yoktur,ancak siparişe gelir.bulent usta getirebilirse ona sipariş vermek daha iyi.hemişintemiz olur hemde masrafı uygun.şimdi sanayiye çıkıyom yine iş varmış,bulent'e sorarım cıktıgımda
hem o parçaları sakla bide ben bakayım japonlanacak yeri varmı
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hocam ben sipariş verdim sağolasın ama kafa grenajı 35 ytl far 38 ytl dedi farı tamir ettik göstergeler 85 ytl'ymiş göstergeleride japonladım ama içeriye su alıyor :( onları değiştiricem kafalığı boyatıp macunlatmaya kalksak 35 ytl tutar zaten kendisi 35 ytl spyle ön frenin ucunu boyıcam azıcık yani anlıcan o işleri hallettik sadece arka askı işi karışık yamukluk var ama lastik zikzak çizmiyor + gayet düz gidiyor değişsekmi bilmiyorum
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
delideryalı kuluna ferman olunmaz;bu ciyet böyle biline::gleam::::gleam::::gleam::
Geçmiş olsun hızımıza dikkat edelim özellikle virajlarda. Kask takmayanlar lütfen bu yazıyı tekrar tekrar okusun.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
geçmiş olsun birader allah beterinden saklasın
geçmiş olsun allah korumuş
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)