ben burda arka tekeri göremedim,yoksa arka askıyımı yamulttun ??
kırılan ve dağılan plastik aksamları topla,japonumu avya2mı hazırla,ziyarete gelmişken tamir edeyim onları
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Geçmiş olsun. Yollara çıkan köpeklerden nefret ediyorum. Ama otobana çıkan köpeklerden 10 kere daha fazla nefret ediyorum. Geçen yıl otobanda 130 km ile giderken o kalabalık sabah trafiği içinde yolu geçmeye çalışan siyah kocaman bir köpek bütün arabaları atlattı, göz göre göre gelip benim çizgimde dona kaldı. Motorun koruma demiri hayvancağızın kafasını dağıttı. Herşey yarım saniye içinde oldu. Gaz bile kesemedim. Eğer biraz daha önüme gelmiş olsaydı bu satırları okumuyor olacaktınız...
Üç boyoz bir kola
bu arada geriye kalan mont ve kask parçalarını yüklemek isterdim ama sanırım olay yerinde kaldı onlar :(
büyük geçmiş olsun,zaten en büyük tehlike yoldaki başıboş gezen hayvanlar...fazla yapılacak bişey bırakmıyorlar insana...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
çok geçmiş olsun aradaşlar,
iznik-yenişehir de dağ yolunda tavukların arasına daldığım günü hiç unutamam..
motorun devrilip çizildiğinemi yanarsın, güzelim deri montu yırttığınamı yoksa 2 tavuğa 100 lira verdiğinemi..
öle bu işler, kıymete biniyor, yersen..
her şey gelebilir başına, viraj çıkışları tehlikelidir herzaman
önüne atlayan bi köpek deil bi çocuk ta olabilirdi..
sonunu göremediğin bi viraja duramayacağın bir hızla girmemelisin
benden acizane bi tavsiye..
GKN MOTORS
ben bülent ustaya siparişleri vereyimmi yarın ??
şimdi yatcam ben,bugun kırklarelı emniyet çalışmıyomuş,işim yarına sarktı , sabah 8'de kalkcam ve hemen kırklarelıne gidecem. o yuzden sımdı yatmam lazım onur yoksa sabaha kalkamam.kusura bakma lutfen,yarına geniş geniş konuşuruz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
virajın sonu gayet iyi görünüyo sinanda görmüştü orayı biden tarladan sürü olrak yola çktı biz viraja girerken yoktu birden fırladı :(
tamam yarın kırklarelinde direk doğucağa gel bi zahmet ordan benzinliği ara ben alırım seni arabayla motorun binilcek hali kalmadı şimdilik :( hadi ii geceler olm bületn ustada monero yokki atilladan isticez artık zaten japonlanacak bi yeri kalmadı aletin :(
Büyük geçmiş olsun arkadaşım. Korumaların önemi bir kez daha ortada. Kaskı takmış olmak için değil, bizim hayatımızı kurtarması için takmalıyız. Çin malı kaska da diyecek laf bulamıyorum. Made in China ve Made in PRC yazan ürünlerden dikkat ve özenle uzak durmaya çalışıyorum. Hele ki böyle önemli bir konuda hayatımızı kesinlikle çinlilere emanet etmemeliyiz. Dizlik, bellik ve eldivenin de olsaydı o yaraların da olmayacaktı belki. Ufak tefek sıyrıklarla atlatacaktın. Sağlık olsun, bi dahakine daha dikkat et ve full korumayla bin lütfen. Tekrar çok geçmiş olsun, acil şifalar...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
aman topragım temkinli Dikkatli... Ayrıca herkes dikkat ETsin kendine ARkadaşlar Trafik tehlikelerle dolmaya basladı yine
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Köpek büyük tehlike arkadaşlar.Ayrıca kafataslarıda çok sağlam oluyor.Bizim bi tanıdık Doğanla 100km/h civarı bi hızla çarpmış köpeğe.Radayatöre kadar ön tarafı parçalamış köpek daha ölmemiş bile.Köpeğin ölmemesi iyi ama aracıda bizi de dağıtıyor malesefHele bazen köy yolunda arabaya saldıran köpekler oluyor.Onlarla motor üstünde karşılaşsam naparım bilmiyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım sanada
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın allah beterinden korusun
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
beni 2 köpek kovaladı motordayken ve ne yapıcagımı bılemedım bı an nefesını ensemde hıssetmıstım asfalta surten tırnak seslerı gelıyodu resmen neyse 80 km cıkınca hayvan vazgectı zaten...
gelelım senın kazana gercekten verilmiş sadakan varmış arkadan arabanın gelmio olmasıda senın için büyük şanş korumların önemlerini anca böle kazalarda anlıorz ama sununda ustunde durmak ıstıorm montun eldıvenın ve hatta kaskın 4 cm ıcerı gırdıyse bı an once parana kıy ve kalıtelı bısıler al can bu....daha degerlısı ne olabılırkı:( neyse acil şifalar
geçmiş olsun allah korumuş
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)