Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Az Önce Kaza Yaptım Ölümden Döndüm

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demin eve dönerken yaklaşık 70 km hız ile çok hafif bir viraja girdim tam yarısındayım virajım 5-6 tane köpek köpeğin arasıan girdik frene dokunamadan köğein birsine vurdum yaklaşık 10 metre sürüklendik yerde ve kafası üstü düştüm birek kask olmasına ramen kaşımın arası fena halde soyuldu kask yakşalık 4-5 cm yamuldu markası maex japonyadan gelme ve artçımdada çin kaskı vardı onunkisi param parça oldu başka bişey olmadı benim sadece 2 dizim sıyrıldı sağ avucum sıyrıldı göbeğim baya bi yara oldu ğer o kasklar olmasaydı allah rahmet eylesin :( kask takmayanların dikkatine bende kaza yapana kadar kaskı bi kutu olarak görürdüm ama hayat kurtarınca işler değişti illa kaza yapınca anlamayın kaskın kıymetini öldükten sonra kıymeti yok kazasız sürüşler :(:(
    AMİNMNNNNNNNN KARDESİŞM DİKKAtet biraz burası TÜRKİYE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD

ben burda arka tekeri göremedim,yoksa arka askıyımı yamulttun ??

kırılan ve dağılan plastik aksamları topla,japonumu avya2mı hazırla,ziyarete gelmişken tamir edeyim onları
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben burda arka tekeri göremedim,yoksa arka askıyımı yamulttun ??

kırılan ve dağılan plastik aksamları topla,japonumu avya2mı hazırla,ziyarete gelmişken tamir edeyim onları
    arka askı ne alemde acaba sanırım arka askıda sizlere ömür :( ordan eve zor attı bizi alet skype i açsana konuşalım kafa dağıtmaya ihtiyacım var

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Geçmiş olsun. Yollara çıkan köpeklerden nefret ediyorum. Ama otobana çıkan köpeklerden 10 kere daha fazla nefret ediyorum. Geçen yıl otobanda 130 km ile giderken o kalabalık sabah trafiği içinde yolu geçmeye çalışan siyah kocaman bir köpek bütün arabaları atlattı, göz göre göre gelip benim çizgimde dona kaldı. Motorun koruma demiri hayvancağızın kafasını dağıttı. Herşey yarım saniye içinde oldu. Gaz bile kesemedim. Eğer biraz daha önüme gelmiş olsaydı bu satırları okumuyor olacaktınız...
    Üç boyoz bir kola

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun eleman, beterinden korusun
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    bu arada geriye kalan mont ve kask parçalarını yüklemek isterdim ama sanırım olay yerinde kaldı onlar :(

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    büyük geçmiş olsun,zaten en büyük tehlike yoldaki başıboş gezen hayvanlar...fazla yapılacak bişey bırakmıyorlar insana...
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    çok geçmiş olsun aradaşlar,

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    iznik-yenişehir de dağ yolunda tavukların arasına daldığım günü hiç unutamam..
    motorun devrilip çizildiğinemi yanarsın, güzelim deri montu yırttığınamı yoksa 2 tavuğa 100 lira verdiğinemi..
    öle bu işler, kıymete biniyor, yersen..
    her şey gelebilir başına, viraj çıkışları tehlikelidir herzaman
    önüne atlayan bi köpek deil bi çocuk ta olabilirdi..
    sonunu göremediğin bi viraja duramayacağın bir hızla girmemelisin
    benden acizane bi tavsiye..
    GKN MOTORS

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka askı ne alemde acaba sanırım arka askıda sizlere ömür :( ordan eve zor attı bizi alet skype i açsana konuşalım kafa dağıtmaya ihtiyacım var
    ben bülent ustaya siparişleri vereyimmi yarın ??
    şimdi yatcam ben,bugun kırklarelı emniyet çalışmıyomuş,işim yarına sarktı , sabah 8'de kalkcam ve hemen kırklarelıne gidecem. o yuzden sımdı yatmam lazım onur yoksa sabaha kalkamam.kusura bakma lutfen,yarına geniş geniş konuşuruz
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iznik-yenişehir de dağ yolunda tavukların arasına daldığım günü hiç unutamam..
    motorun devrilip çizildiğinemi yanarsın, güzelim deri montu yırttığınamı yoksa 2 tavuğa 100 lira verdiğinemi..
    öle bu işler, kıymete biniyor, yersen..
    her şey gelebilir başına, viraj çıkışları tehlikelidir herzaman
    önüne atlayan bi köpek deil bi çocuk ta olabilirdi..
    sonunu göremediğin bi viraja duramayacağın bir hızla girmemelisin
    benden acizane bi tavsiye..
    virajın sonu gayet iyi görünüyo sinanda görmüştü orayı biden tarladan sürü olrak yola çktı biz viraja girerken yoktu birden fırladı :(

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bülent ustaya siparişleri vereyimmi yarın ??
    şimdi yatcam ben,bugun kırklarelı emniyet çalışmıyomuş,işim yarına sarktı , sabah 8'de kalkcam ve hemen kırklarelıne gidecem. o yuzden sımdı yatmam lazım onur yoksa sabaha kalkamam.kusura bakma lutfen,yarına geniş geniş konuşuruz
    tamam yarın kırklarelinde direk doğucağa gel bi zahmet ordan benzinliği ara ben alırım seni arabayla motorun binilcek hali kalmadı şimdilik :( hadi ii geceler olm bületn ustada monero yokki atilladan isticez artık zaten japonlanacak bi yeri kalmadı aletin :(

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Büyük geçmiş olsun arkadaşım. Korumaların önemi bir kez daha ortada. Kaskı takmış olmak için değil, bizim hayatımızı kurtarması için takmalıyız. Çin malı kaska da diyecek laf bulamıyorum. Made in China ve Made in PRC yazan ürünlerden dikkat ve özenle uzak durmaya çalışıyorum. Hele ki böyle önemli bir konuda hayatımızı kesinlikle çinlilere emanet etmemeliyiz. Dizlik, bellik ve eldivenin de olsaydı o yaraların da olmayacaktı belki. Ufak tefek sıyrıklarla atlatacaktın. Sağlık olsun, bi dahakine daha dikkat et ve full korumayla bin lütfen. Tekrar çok geçmiş olsun, acil şifalar...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    aman topragım temkinli Dikkatli... Ayrıca herkes dikkat ETsin kendine ARkadaşlar Trafik tehlikelerle dolmaya basladı yine
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Köpek büyük tehlike arkadaşlar.Ayrıca kafataslarıda çok sağlam oluyor.Bizim bi tanıdık Doğanla 100km/h civarı bi hızla çarpmış köpeğe.Radayatöre kadar ön tarafı parçalamış köpek daha ölmemiş bile.Köpeğin ölmemesi iyi ama aracıda bizi de dağıtıyor malesefHele bazen köy yolunda arabaya saldıran köpekler oluyor.Onlarla motor üstünde karşılaşsam naparım bilmiyorum.
    Geçmiş olsun arkadaşım sanada

puma21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper 52 RR :)
    geçmiş olsun ucuz atlatmışsın allah beterinden korusun
    HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
    <<<puma>>>

Motosikleti
    Sym Vs150
    Alıntı gokhan_307 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpek büyük tehlike arkadaşlar.Ayrıca kafataslarıda çok sağlam oluyor.Bizim bi tanıdık Doğanla 100km/h civarı bi hızla çarpmış köpeğe.Radayatöre kadar ön tarafı parçalamış köpek daha ölmemiş bile.Köpeğin ölmemesi iyi ama aracıda bizi de dağıtıyor malesefHele bazen köy yolunda arabaya saldıran köpekler oluyor.Onlarla motor üstünde karşılaşsam naparım bilmiyorum.
    Geçmiş olsun arkadaşım sanada
    beni 2 köpek kovaladı motordayken ve ne yapıcagımı bılemedım bı an nefesını ensemde hıssetmıstım asfalta surten tırnak seslerı gelıyodu resmen neyse 80 km cıkınca hayvan vazgectı zaten...

gelelım senın kazana gercekten verilmiş sadakan varmış arkadan arabanın gelmio olmasıda senın için büyük şanş korumların önemlerini anca böle kazalarda anlıorz ama sununda ustunde durmak ıstıorm montun eldıvenın ve hatta kaskın 4 cm ıcerı gırdıyse bı an once parana kıy ve kalıtelı bısıler al can bu....daha degerlısı ne olabılırkı:( neyse acil şifalar

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    geçmiş olsun allah korumuş
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük geçmiş olsun arkadaşım. allah korumuş.

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)