Arkadaşım yeni hayatında tekrar sana merhaba. Çok büyük geçmiş olsun. Umarım son kazan olur. Kaskın önemi büyük tabi. Ben motorla tanışalı 2 gün oldu ve 2 gündür deli gibi kask, kıyafet v.b bakıyorum. 125 lik ufak bi scooter olmasına rağmen yaşananları okudukça iyice korkuyorum. Ama sadece kask değil bence mont ve eldiveni de muhakkak kullanmak lazım. Elinde ve karnında yaralar olduğuna göre sana cevap yazan bir arkadaşında değindiği gibi sanırım sende onlar yoktu. Bence birdaha motor üstüne çıkacaksan, bunlarıda dikkate al. Tekrar geçmiş olsun.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
geçmiş olsun virajlar bizim için riskli yerler yağ toprak taş köpek kedi ölü hayvan araba kamyon geyik herşey olabiliyor birazda şans işte koruma takmak ve dikaktli olmaktan başka elden bişi gelmez umarım son kazan olur.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Geçmiş olsun .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
dostum çok geçmiş olsun gerçekten ucuz yırtmışsın ya :(
allah beterinden saklasın
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
geçmiş olsun bende çin malı kask vardı durduğu yerde motorsikletin üzerinden yere düştü ortadan ikiye ayrıldı
ben kaza yapınca genemi! diyip cıkıyonuz yok bı gecmıs olsun neyse şaka bi yana geçmiş olsun arkadaşım iyiki fazla birşey olmamış size... ucuz atlatmışsınız
ne diyosun inanamıyoruj yaa bu köpeklerden nedir çektiğimiz :(:(:( geçmiş olsun ne diyim arabada emniyet kemeri motorda kask ve kask takın şuna inanki insan vucüdü çok hassas
geçmiş olsun...daha kötülerinden korusun Allah....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi bok yedin düştün hangi makinayla düştün, Monero'mu Ramzey'mi ?? (içimden inşallah ramzeydir geçiyo ,anladın sen )
bi tahminde bulunayım.düştüğün viraj her defasında yavaşla diye bağırdığım virajmı ?? büyük ihtimal cevabın evet olcak .
Pazar günü tektekerde düşmesek sen kaskın onemini fazla anlamazdın ve belki bugunde şehir içi diye takmazdın. o gün düşmemizin bi hayrı varmış demekki
Neysee buyuk geçmişler olsun,msn'de sorun var giremiyorum,yarına konusuruz insallah .
ilkanda geçmiş olsun diyo eklıyo kartal olmadan avlanmaya kalmayamışsın
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
geçmiş olsun allah birdaha böyle kazalar göstermesin.kask takmak her zaman için hayat kurtarır.
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
büyük geçmiş olsun..allah beterinden korusun
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.
bir tavsiyem eğer hızlıysanız viraja girmeyin geçin biraz yawaşlayın geri geri gelin.( buda iyi deil ama Allah korusun düşmektense. )
sinyalinizi tekrar verip girin.
yada ileriden gir biraz uzar yolun Allah Korusun.
kazasız belasız yaşayın inş.
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun köpekler her zaman baş belası oluyor motora alerjisi var hayvanların..
Büyük geçmiş olsun kardeş. Allah bizi böyle kazalardan korusun.
Zonguldak MT
kusura bakma ama senin yeni kurbanındala düştük olay aynen dediğin yerde oldu :S şimdi resimleri eklicem sende ilkana slm söyle
kafagrenajı pert ve onu tutan demirler komple değişecek
gösterge ve bağlantı demrileri değişecek
ayna ve sis farı değişecek
burası değişecek çünkü kırıkta var
farın içinde plastik 10 parça oldu o değişecek
kafalığın utan 4 tane demir var nasıl bu kadar yamuldular hala çözemedim :(
sağ tarafa düştük sol gernajın bağlantı yeri kopyu nasıl olduysa
gidon koluda aşırı derece yamuk oda değişecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)