Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Az Önce Kaza Yaptım Ölümden Döndüm

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı axoyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük Geçmiş Olsun Nasıl Kaskmış öyle yamulmuş
    yamulmadı sadece plastik parçaları kırıldı ve kaşlarımın arasına girdi :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşım yeni hayatında tekrar sana merhaba. Çok büyük geçmiş olsun. Umarım son kazan olur. Kaskın önemi büyük tabi. Ben motorla tanışalı 2 gün oldu ve 2 gündür deli gibi kask, kıyafet v.b bakıyorum. 125 lik ufak bi scooter olmasına rağmen yaşananları okudukça iyice korkuyorum. Ama sadece kask değil bence mont ve eldiveni de muhakkak kullanmak lazım. Elinde ve karnında yaralar olduğuna göre sana cevap yazan bir arkadaşında değindiği gibi sanırım sende onlar yoktu. Bence birdaha motor üstüne çıkacaksan, bunlarıda dikkate al. Tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı xmenvexgirl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım yeni hayatında tekrar sana merhaba. Çok büyük geçmiş olsun. Umarım son kazan olur. Kaskın önemi büyük tabi. Ben motorla tanışalı 2 gün oldu ve 2 gündür deli gibi kask, kıyafet v.b bakıyorum. 125 lik ufak bi scooter olmasına rağmen yaşananları okudukça iyice korkuyorum. Ama sadece kask değil bence mont ve eldiveni de muhakkak kullanmak lazım. Elinde ve karnında yaralar olduğuna göre sana cevap yazan bir arkadaşında değindiği gibi sanırım sende onlar yoktu. Bence birdaha motor üstüne çıkacaksan, bunlarıda dikkate al. Tekrar geçmiş olsun.
    bende ona cvp yazdım mont yaklaşık 10 parça falandı galba eldiven sadece elimde bir kaç bez parçası olarak hatırlıyorum ne evdiven kaldı ne kask ne mont ne motor :(

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana köpek deme hayvan kalktı ayağa kaçtı bile hala ölmemişti :D:D viraja zaten temkinli girdik aman köpek çıkar ben hızımı 20 ye düşüreyimmi diceksin?
    Gerekiyorsa düşüreceksin.. Ki tekrar böyle kazalarla karşı karşıya kalmayasın..
    Önünü görmüyorsan basmayacaksın gaza..
    Ertech bi kaza yapmıştı, viraja mazot döküldüğü için..
    Kedi köpek ya da mazot.. Her ihtimali göz önünde bulundurarak hareket etmekte fayda var..
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

sametrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    geçmiş olsun virajlar bizim için riskli yerler yağ toprak taş köpek kedi ölü hayvan araba kamyon geyik herşey olabiliyor birazda şans işte koruma takmak ve dikaktli olmaktan başka elden bişi gelmez umarım son kazan olur.
    İki kişinin bindiği motor değildir.

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun .

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    dostum çok geçmiş olsun gerçekten ucuz yırtmışsın ya :(
    allah beterinden saklasın
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Motosikleti
    DORADO SANDOR 250
    geçmiş olsun bende çin malı kask vardı durduğu yerde motorsikletin üzerinden yere düştü ortadan ikiye ayrıldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    ben kaza yapınca genemi! diyip cıkıyonuz yok bı gecmıs olsun neyse şaka bi yana geçmiş olsun arkadaşım iyiki fazla birşey olmamış size... ucuz atlatmışsınız

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    ne diyosun inanamıyoruj yaa bu köpeklerden nedir çektiğimiz :(:(:( geçmiş olsun ne diyim arabada emniyet kemeri motorda kask ve kask takın şuna inanki insan vucüdü çok hassas

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Alıntı sonyx1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bende çin malı kask vardı durduğu yerde motorsikletin üzerinden yere düştü ortadan ikiye ayrıldı
    süpersin ya hahaha valla çinliler acayip ya

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun...daha kötülerinden korusun Allah....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kaza yapınca genemi! diyip cıkıyonuz yok bı gecmıs olsun neyse şaka bi yana geçmiş olsun arkadaşım iyiki fazla birşey olmamış size... ucuz atlatmışsınız
    olum sen mimlendin bi kere ağzınla kuş tutsan nafile.

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demin eve dönerken yaklaşık 70 km hız ile çok hafif bir viraja girdim tam yarısındayım virajım 5-6 tane köpek köpeğin arasıan girdik frene dokunamadan köğein birsine vurdum yaklaşık 10 metre sürüklendik yerde ve kafası üstü düştüm birek kask olmasına ramen kaşımın arası fena halde soyuldu kask yakşalık 4-5 cm yamuldu markası maex japonyadan gelme ve artçımdada çin kaskı vardı onunkisi param parça oldu başka bişey olmadı benim sadece 2 dizim sıyrıldı sağ avucum sıyrıldı göbeğim baya bi yara oldu ğer o kasklar olmasaydı allah rahmet eylesin :( kask takmayanların dikkatine bende kaza yapana kadar kaskı bi kutu olarak görürdüm ama hayat kurtarınca işler değişti illa kaza yapınca anlamayın kaskın kıymetini öldükten sonra kıymeti yok kazasız sürüşler :(:(
    iyi bok yedin düştün hangi makinayla düştün, Monero'mu Ramzey'mi ?? (içimden inşallah ramzeydir geçiyo ,anladın sen )
    bi tahminde bulunayım.düştüğün viraj her defasında yavaşla diye bağırdığım virajmı ?? büyük ihtimal cevabın evet olcak .
    Pazar günü tektekerde düşmesek sen kaskın onemini fazla anlamazdın ve belki bugunde şehir içi diye takmazdın. o gün düşmemizin bi hayrı varmış demekki
    Neysee buyuk geçmişler olsun,msn'de sorun var giremiyorum,yarına konusuruz insallah .
    ilkanda geçmiş olsun diyo eklıyo kartal olmadan avlanmaya kalmayamışsın
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    2006 dylan 34 EB 8652 (unutamam) paiggio X8 400

geçmiş olsun

geçmiş olsun allah birdaha böyle kazalar göstermesin.kask takmak her zaman için hayat kurtarır.
    Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652

Motosikleti
    suzuki an125
    büyük geçmiş olsun..allah beterinden korusun

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.
    bir tavsiyem eğer hızlıysanız viraja girmeyin geçin biraz yawaşlayın geri geri gelin.( buda iyi deil ama Allah korusun düşmektense. )
    sinyalinizi tekrar verip girin.
    yada ileriden gir biraz uzar yolun Allah Korusun.
    kazasız belasız yaşayın inş.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

mesut51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok!!
    çok geçmiş olsun köpekler her zaman baş belası oluyor motora alerjisi var hayvanların..

Motosikleti
    BMW R27
    Büyük geçmiş olsun kardeş. Allah bizi böyle kazalardan korusun.
    Zonguldak MT

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bok yedin düştün hangi makinayla düştün, Monero'mu Ramzey'mi ?? (içimden inşallah ramzeydir geçiyo ,anladın sen )
    bi tahminde bulunayım.düştüğün viraj her defasında yavaşla diye bağırdığım virajmı ?? büyük ihtimal cevabın evet olcak .
    Pazar günü tektekerde düşmesek sen kaskın onemini fazla anlamazdın ve belki bugunde şehir içi diye takmazdın. o gün düşmemizin bi hayrı varmış demekki
    Neysee buyuk geçmişler olsun,msn'de sorun var giremiyorum,yarına konusuruz insallah .
    ilkanda geçmiş olsun diyo eklıyo kartal olmadan avlanmaya kalmayamışsın
    kusura bakma ama senin yeni kurbanındala düştük olay aynen dediğin yerde oldu :S şimdi resimleri eklicem sende ilkana slm söyle

kafagrenajı pert ve onu tutan demirler komple değişecek

gösterge ve bağlantı demrileri değişecek

ayna ve sis farı değişecek

burası değişecek çünkü kırıkta var

farın içinde plastik 10 parça oldu o değişecek

kafalığın utan 4 tane demir var nasıl bu kadar yamuldular hala çözemedim :(

sağ tarafa düştük sol gernajın bağlantı yeri kopyu nasıl olduysa

gidon koluda aşırı derece yamuk oda değişecek

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)