Yeni Motosiklet Aldım Çok Mutluyum
Reklamlar
-
Selam abilerim ablalarım.Henüz 17 günlük bir beatim vardı.Dolaşıyordum Suzuki bayisinde bir scooter dikkatimi çekti.Girdim baktım oldukça hoştu test motosikletide vardı.Sağolsun bayi sayesinde öotoru test ettim.İlk olarak dükkatimi çeken beattten çokçok seri oluşuydu.Rahatlıkla 90/95 km gibi hızlara çıktım.Yani motor çok hoşuma gitmişti.Bayiye tekrar geldim test motorunu bırakmak için yetkiliye dedim çok iyi bir motor.Yetkilide kullanıyormuş çok memnunum dedi.Dedim abi yakıt nasıl 2,5lt. dedi.Ekonomikmiş dedim evet dedi.Dedim sorun çıkarırmı masraflı olurmu?Yetkili dedi ben 6,000kmdir kullanıyorum dedi tek sorunum olmadı dedi.İyi dedim fiyat ne kadar dedim 2,450ytl deyince şok oldum.Ben en az 3,200/3,500ytl zannediyordum.Motor zaten harika fiyatta daha harika.Dedim benim beati versem ne kadara alırsınız 1200kmde 2007 model dedim.2900e alırız dedi.Ben biraz yükseltelim dedim eh seni kırmayalım beati 3,000ytlye saydı.Son abimi aradım mondializzet100 abi böyle böyle dedim eh biraz soğuk davrandı fakat tamam al dedi.Siyah çok güzeldi ve siyah aldım.Hem 125cc güzel bir scooterim oldu hemde cebime 600ytl para kaldı.Yanında bir kask hediye ettiler.Evet abilerim ablalarım sanırım biraz fazla konuştum işte benim motosikletim henüz 10kmde;
Reklamlar
-
Süper bi Alışveriş olmuş tek kelime ile harbiden süper İyi gunlerde kullan...Cok daha yakısıklı bı skuter..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
güzel motor ama ben daha 1200 km deki beati vermeye kiyamazdim ama gene iyi saymişlar 3 bin ytl ye hayirli olsun
-
Güzel bir Scooterkazsız günlerde kullanırsın inşallah...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
vayy be millet para verip motor alıyor sen para alıp.iyi iş vallahi hayırlı uğurlu olsun.fiyatı çok iyiymiş.aynı sengmentde birçok çinliden ucuz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Hayırlı uğurlu olsun.çok doğru bir seçim yapmışsın.gidişi olsun,yakıtı olsun,frenleri ve rahatlıgı olsun 10 numara bir scooter.
-
hayırlı olsun. ama sen iyi bir kask al kendine, hediye kasktan koruma olmaz.
-
Çok sağolun arkadaşlar.Güzeül kaliteli bir kaskım var zaten.Artık hediyeyide artçıya veririm.
-
-
kazası belasız kullanman dileğiyle.hayırlı olsun kardeşim
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
çok mantıklı bir alışveriş olmuş valla
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
hayırlı olsun kardeşim ALLAH hayırlı kullanmaklar nasip etsin
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
ben kullandım gerçekten güzel rahat bi motor. iyi günlerde kullan.
-
hayırlı uğurlu olsun, baya suzuki an125çi oldu sitede, bi topicmi açsak ne yapsak
-
Bayaa ucuzmuş yaa hayırlı uğurlu olsun
-
Çok sağolun arkadaşlar.Valla gerçekten iiyi bir alışveriş 600ytl cepte ohh altında suzuki.Şüper
-
hayırlı olsun güzel bir alışveriş olmuş
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
hayırlı olsun güzel alışveriş olmuş suziden pişman olmazsın
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
-
Hayırlı olsun kazasız belasız binesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler