hayırlı oğurlu olsun. allah kaza bela göstermesin.
hayırlı oğurlu olsun. allah kaza bela göstermesin.
DRİFT RELİGİON
süper bir iş yapmışsın valla güle güle bin...hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Çok karlı bi alışveriş olmuş
hayırlı olsun gule gule kullan
Sağolun arkadaşlar.Valla metehan abi bende şaşırdım doğrusu 3,000 e nasıl saydılar.Valla motor harika gaza çok iyi tapki veriyor.Aydınlatmalarda süper.Evet ana sayfada 2990 yazıyor fakat kampanya varmış 2400e hallettik.2 yıl veya 30.000km garantiside var.Kötü markada değil Suzuki.İşte kampanya;
Hayırlı olsun. Gerçekten fiyatı bayağı uygunmuş.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Genelde satıcılar bizi yer ama bu sefer sen satıcıyı yemişsin galiba.Her halukarda AN125,BEAT'den iyidir bence.9hp'lik gücüde net olduğundan seni memnun edecektir.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
suzuki olsun tastan olsun cok iyi ibr alışveriş olmuşş Güle Güle kullan
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hayırlı ugurlu olsun mustafa kardeş..suziki iibir firmadır sonuçta çin min diil made in japon benimde aracım suzuki hem az yakıyor , motosikleti ölemi bilmiyorum ama az yakacagını sanıyorum. en son 13 nisanda istanbul-maşukiye-kar tepe tekrar maşukiye ye toplam 40 milyonluk benzin yaktım.üstelik kartepede 4x4 e aldım kar vitesi ne öle geçtim gittigim halde az yaktı.bunları niçin dedim ister araç olsun ister scooter motor olsun inan yakıttan farkını görceksin...tekrar ii günlerde kullanman dileğiyle...
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
motorun ön maşalarına bakınca hafiften çan çin çon kokusu aldım..suzikide olsada...
Seninki alışveriş değil, alışalış olmuş, süper valla. Arkadaşımda var ARN 125 çok memnun, işçiliği filan da çok güzel motorun. Pişma olmayacaksın. Güle güle kullan..
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullan çok şirin.
Çok sağolun arkadaşlar. .
Eh ne diyelim hayırlı olsun..
nazar değmesin çok övdü millet sen bi kaç gün pis bin motora yıkama
Motor Güzel Plaka Süper Daha Ne Olsun
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir alışveriş olmuş senin açından ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)