Yeni Motosiklet Aldım Çok Mutluyum
Reklamlar
-
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...sp?sayfa=fiyat
FİYATLARA NAKLİYE DAHİLDİR.
ANA DAĞITICI FİRMANIN BU FİYAT LİSTESİNİN ALT DAĞITICILARCA YENİDEN SATIŞ FİYATI BELİRLERKEN KULLANILMASI HALİNDE BU FİYATLAR TAVSİYE NİTELİĞİNDE KABUL EDİLMELİDİR.
ARACIN FATURA TARİHİNDE YÜRÜRLÜKTE OLAN LİSTE FİYATI GEÇERLİDİR.
ÜRETİCİ VE İTHALATÇI FİRMA ÖNCEDEN HABER VERMEKSİZİN ARACIN FİYAT, TİP VE SPESİFİKASYONLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPABİLİR.
YÜRÜRLÜKTE OLAN MEVZUAT VE UYGULAMALARDAKİ DEĞİŞİKLİKLERDEN DOĞABİLECEK VERGİ VE MASRAFLARIN ÖDENMESİNDEN ALICI SORUMLUDUR.
Reklamlar
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Yapma ya Metehan...? Hemen bi bakıym şuna, lazım şehir içi için filan. Saol..
babiş bu fiyata hemen kap...2400 e ne var allahaşkına dimi...taş gibi suzukı..
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...ayfa=fiyat&g=4
bak şimdi suzukıye baktım 2990 diyor...ama eminim kampanya devam ediyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Evet evet, internet sayfasına yansımıyor bu kampanyalar filan, gidip benimkilerle bi konuşmak lazım...
Üç boyoz bir kola
-
mustafa01 adlı üyeden alıntı
Son abimi aradım mondializzet100 abi böyle böyle dedim eh biraz soğuk davrandı fakat tamam al dedi.
Motorun Suzuki mi Mondial mi?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Bu motoru yakından inceleme fırsatım oldu. Hatta 0 km bir AN125'e alarm takılması sırasında grenajlarının filan sökülmüş haliyle gördüm. Her noktada detaylı ve kaliteli işçilik göze çarpıyordu. Tasarımı da ince düşünce örnekleri ile dolu. Kocaman bir bagajı var ve içten aydınlatmalı, düşünebiliyor musunuz içten aydınlatma koymuşlar adamlar... Önde küçük bir torpido filan da var.. Kaçışı ise şahane.. Sessiz, dumansız, nefis birşey canım. Ha, bir de tamamen made in Japan...
Üç boyoz bir kola
-
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun. suzuki daha akıllıca olmuş
inşallh hakkında da hayırlısı olur
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Berkant abi öyle bir anlattın ki canım çekti ağzına sağlık.. hiç inceleme fırsatım olmadı.. ilk gördüğümde didik didik edicem vallahi
-
herkeze slm arkadaşlar ilk motorumu alma arifesindeyim aklımda iki marka var 250 lik chopper ikiside önerilerinizi ve düşüncelerinizi alabilirmiyim siz değerli ustalardan
-
Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız sürüşler...
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
-
ben olsam degismezdim. hayırlı olsun
-
mustafa01 adlı üyeden alıntı
Son abimi aradım mondializzet100 abi böyle böyle dedim eh biraz soğuk davrandı fakat tamam al dedi.]
Bıyıklı MONDIALİZZET100 site üyesi...kasteddiği o...Honda Beatini vermiş bunu almış..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hayırlı uğurlu olsun, Yüce Allah kaza bela vermesin, takdir Allhındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
Valla burda kampanya diye 1.5-2 milyara dandik çinli motorları satıyorlar.Suzikiyi çok iyi fiyata almışsın.Gerçi beatte güzel ama gücü biraz az.Güle güle kullan.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
İyi günlerde kullan arkadasım, cok sirin duruyor...
-
Güle güle kullan kazasız belasız. Bu modeli baya bi sattı Suzuki. Her yerde görüyorum. Güzelde bişey. Adı üstünde, Suzuki işte. Japon yapınca yapıyor.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
ee harbiden güzel alısveriş olmus....
yazdıığın yazıdanda ne kadar heycanlı oldugun belli oluyo
allah kaza bela vermesin...gerçekten guzel motor almısın... hayırlısı olsun
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
-
hayırlı olsun kazasız şürüşler
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Motorun Suzuki mi Mondial mi?
koskoca suzuki yazıyo orda
suzuki'nin AN125 modeliysi sanıyorum...
burdada cok var bunlardan...ama bence parasına göre iyi motor...nede olsa suzuki
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler