Beat'i 3000 e nasıl saydılar anlamadım ben 2008 beati bile 2700 gibi ancak vermiştim
Beat'i 3000 e nasıl saydılar anlamadım ben 2008 beati bile 2700 gibi ancak vermiştim
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Allah kazadan beladan korusun
hayırlı olsun akıllı bir alış veriş yapmışsın
KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:
Valla güzel alısveris olmus Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız insallah. Honda'nın koltuğundan erken inip Suzuki'ye binmissin.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
hayırlı olsun gerçekten iyi bir alışveriş olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle
Hayırlısı olsun Allah kaza bela göstermesin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Çok sağolun arkadaşlar sizdece kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim keyifli sürüşler.
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan.
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun kazasız gezme tozmalar
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
tasarımı çok güzel gözüküyor özellikle farlarını çok beğendim,güle güle kullan kazasız belasız nice km.lere aman nazar değmesin
bu motorla ilgili bikaç sorum var aslında; bu makinanın boyutları nasıl?
okuduğum bi test yazısında 1,85 boylarında bir arkadaşın dönüşlerde dizinin gidona çarptığı gibi bişeyler okuduğumu hatırlıyorum. -dizleriyle ilgili bi sorun olduğunu yazmıştı "uzun boylular rahat edemeyebilir" diyordu,o kısmını tam olarak hatırlıyorum -
bunun dışında senin karşılaştığın herhangi bir problem var mı?
Hayırlı olsun...
ama BEAT i nasıl 3000e saydılar onu anlamadım...yav sıfırı 3440...1200 kmde olması bişey değiştirmezki dimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
AN125 çok tatlı bir scooter. Ama bildiğim kadarıyla fiyatı 3000 YTL. Sen nasıl 2500'e alabildin merak ettim doğrusu, çünkü ben de almayı düşünüyorum.
Üç boyoz bir kola
Yapma ya Metehan...? Hemen bi bakıym şuna, lazım şehir içi için filan. Saol..
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)