hayırlı olsun KTM bakıyorduk sana. ama xt de maşallah cillp gibi. kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
hayırlı olsun KTM bakıyorduk sana. ama xt de maşallah cillp gibi. kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız suresin insallah... gerçi beni ilgilendirmezde bu biraz attan inip sıpaya binmek gibi olmamısmı gerçi tarz değiştirmek ayrı bir olay...
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
Hayırlı olsun Onur'cum.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Senin bu değişiklik hızın yüzünden kendimi şuursuz hissetmeye başladım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı olsun, güle güle kullan
Allah bana da nasip etsin inşallah
"kick start my heart"
Dün yüz yüze görüştük, hayırlıolsun güle güle bin dedim ama grup kalabalık olduğundan fazla bir sohbet şansımız olmadı.Fiziğine göre Capo zaten sana bayağı bir büyük makina imiş.
Gidene bye bye gelene hay hay Hayırlı uğurlu olsun.
Aaaa... Başlığı yeni gördüm valla.. Güle güle kullan Pro.. Yakışır..
Üç boyoz bir kola
XT 600 kadar arazisi iyi değilsede stabilize yollardan gider.
Sendeki bu gidişin sonu 400 lük 120-130 kilo 60 beygir bir makina da son bulur
Pazar günü Mühye taraflarında bi gez. Belki gözüne çarpar böyle bir motosiklet.
Hayırlı uğurlu olsun procan, güle güle kullan.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Hayırlı olsun pro.
Kazasız, belasız, iyi günlerde kullan.
Pro hevesini kırmak istemem ama o yan çantalar motoru bozmuş yakışmamış çıkart bence.Tek arka çanta ile daha güzel durur.
Bence Caponord'dan daha yakışıklı..
Hayırlı olsun Onur abi.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Ne ettin ağbicim ya capo dan inilip buna binilirmi yawSana şimsi bu oyuncak gelirMotosiklet İtalyan işidir sen de biliyorsun.Hayırlısı olsun.
hayırlı olsun biraz küçük gelecek gibi caponorddan sonra ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)