Sonunda Raceing(Racing) motor aldım :)
Reklamlar
-
24 Nisan 2008, 01:11
Hayırlı olsun...Kazasız belasız kullan..
Reklamlar
-
24 Nisan 2008, 11:53
aykut34 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsunda dostumda bu yolu bilirim nasıl bastın okadar 295 falan yol yol değilki
Haklısın ama o hızla uzun süre gidemessin ki görünce ztn beynim otomatik frenliyo Dün akşam 4 arkadaş ist.e geçtik otobanda giderken aklıma ve görünce o yoldaki yarıklar geldikce frenledim ztn bi de dün gördüğüm bi olayı anlatım motoru görüpde gaza basan otomobil sürücüleri resmen tehlike saçıyo
adam boş yolda yol vereceğine gaza basıyo bide yola çıktıgımızda şehir içinde 40 ile giderken salağın biri arkadan yol isteyip durdu ve sonra üstümüze kırdı arabayı ! plakayı hemen 155 e bildirdik değişik bir akşam oldu korku + heyecan + uykusuzluk +ve tehlike saçan oto sürücüleri.......
-
26 Nisan 2008, 10:30
Hayırlı uğurlu olsun ulasoto, gerçekten çok güzel makina, güle güle kullan.
-
26 Nisan 2008, 10:53
hayırlı olsun..!
güle güle kullan
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
26 Nisan 2008, 20:41
ozan150zc adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..!
güle güle kullan
Teşekkürler MT dostlarım...............
-
26 Nisan 2008, 21:14
god is busy ! can i help you!
-
26 Nisan 2008, 21:18
exorcist adlı üyeden alıntı
hocam hayırlı uğurlu olsun altında paralansın
tekerin düz bassın kazasız belasız bol sürüşler...
srad 1000 e dikkat
sakata gelme
şu ölürsün kelimesini yazmak size nazı bi haz veriyo çok merak ediyorum bi gün bende deniyecem "ÖLÜRSÜN ULAN" demeyi..
Kimine göre motor başlıca ölüm ! ama ölümü hatırlatmak hatırlamakdan daha kötü ! Herkezin kendi hayatı birazda kadere inanmak lazım yazdıysa scooter la bile 20 ile giderken ölürsün o zmn şimdi her motora binene "ölürsün binme" mi gerek ! soruyorum ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)