oooo abi sonunda aldın demek.hadi hayırlı olsun.bende yalovalıyım.kırmızı hyo ;)
oooo abi sonunda aldın demek.hadi hayırlı olsun.bende yalovalıyım.kırmızı hyo ;)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bence çok da ucuza almamışsın fiyat normal.ama güzel yani allah kaza bela vermesin.k3 güzel bi kasadır.aman dikkat et sradları kimse yabana atmaz ona göre :D
hayırlı ugurlu olsun da şöyle hızları forumlarda yazmayın lütfen
295 le düşsen büyük ihtimal "ölürsün" arkadaşım
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler topiğinde baya polemik olmuştu kısa sürede aldığına sevindim darısı başıma
Hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız güzel günlere inşallah
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk.ederim sağolun birlikde MT ile güsel günlere gezilere .....
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
bir hayırlı olsunda benden
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
her zaman beklerim.heykelin orda kent lokantasının yanında FOTO YILDIZ'da çalışıyorum.müsait bir zamanda yanıma beklerim.bir çayımı içersin hem tanışmış oluruz üstelik motosiklet.net'de yalovalı olarak tekim en azından kimseyle denk gelmedim.(sen hariç) gezilere fln hep yalovadan tek katılıyorum.bir motosiklet.net üyesi arkadaşım olmasına çok sevinirim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Hayırlı uğurlu olsun.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Allah kaza bela vermesin.Güle güle gezmeler nasip olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Hayırlı uğurlu olsun...
bildiğim kadarıyla SS kültüründe veya İngilizcede RACEİNG diye bir şey yok...tabi sen bu işin kültürünü napıcaksınki dimi...köklemene bak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kazasız belasız yolculuklar hayırlı olsun
Güle güle kullan, hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)