Allah acil şifalar versin abii :(
Allah kaza bela göstermesin hiç birimize ... :(
Allah acil şifalar versin abii :(
Allah kaza bela göstermesin hiç birimize ... :(
Geçmiş olsun.Neticede ilerleme yokmu ?
gecmis olsun arkadasım sehir icinde motora bınmemek gerekıyor sanırım yenı motora baslıcam ama bu sehırıcı trafigi ile ilgili süphelerim var her an herkes bizlerin onune arac kırabilir bu ulkede boyle oluncada kaza kacınılmaz motor ustundeki herkesin Allah yardımcısı olsun..Her zaman Full koruma !!!
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
gecmis olsun.
allah kimsenin basina vermesin cok kotu bir durum.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
Büyük geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ALLAH korumuş en kısa zamanda eski durumuna dönmen dileğiyle...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
abicim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
geçmiş olsun kardeşim benimkinle bezer bi lay yaşamıssın bende birden dönen otobüs değil arabaydı arkamdada sevgilim değil bi arkadasım vardı hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız...ama bende korumalık mont yoktu kollarımın heryeri çizilmişti...çok geçmiş olsun önce güvenlik..
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
çok geçmiş olsun bilader allah hiç bir motorcunun başına getirmesin allah beterinden korusun
Kaza yaptım - 20-04-2008, 14:57 PM
kim hortlattı bu konuyu??? bende tarihe bakmadan yazmışım neyse korumanın önemini tekrardan anlamış olduk...
By Hirkil
Konu hortlamış ama iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bu kaza geçen sene olmuştu. 4 ameliyattan sonra iyileştim çok şükür. Şimdi gayet iyiyim. Allah kimseye göstermesin. Hayatımın 7 ayı yokolmuştu... Mahkemem devam ediyor. Bakalım, kusur tespitine gönderilecekmiş bu duruşmada evraklar. Sonuç lehimize olursa canına okuyacam otobüs şoförünün. Tekrar teşekkür herkese.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
cok geçmiş olsun arkadsim
işte en kotusude o arkandaki kişiye bisey olması
insan kahrından olur valla
Geçmiştir herhalde geçmiş olsun dememize gerek varmı
İnşaALLAH iyileşmiştir kaza yapan arkadaş...
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Tekrar geçmiş olsun. Tamamen iyileşmiş olmana sevindim
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
geçmiş olsun konuyu daha yeni geriyorum :s
umarım ilk ve son olur
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
çok Geçmiş Olsun. Sizlerde Birşey Olmadığına Sevindim. Umarım Böyle KAZALARI Kimse Yaşamaz. Sağlıcakla
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
Tarih geçen senenin ama kaza bu sonuçda herkesin dikkatli olmasını hatırlatıcak bir yazı.Sağlığına kavuşmuş olman sevindirici saygılar.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)