Büyük geçmiş olsun arkadaşım... ikinize de acil şifalar diliyorum...
Büyük geçmiş olsun arkadaşım... ikinize de acil şifalar diliyorum...
Geçmiş olsun kardeşim
İnşallah ilk ve son kazanız olur bu.....aman dikka edelim otobüs/kamton türü ağır vasıtalara çünkü çoğunun sürücüsü gerçektende cahil ve vicdansız ve sürücü belgelerini gerçekten hakederek almadı hiçbiri (eski sürücüleri kastediyorum tabi) malesef.
Özel ve boş alanda bir ileri bir geri vites takarak sürücü belgesi verilen zaatlar bunlar
Aslında çok daha fazla kaza olacağına %100 eminim fakat işi bilen ve bu sürücülerden uzak kalan bilinçli sürücüler sayesinde kazalar bayağı az yoksa hergün eminim 100 lerce insan canından olur türkiyede
Sürücü belgesi veren kurslarda daha sıkı denetlenmeli ve haketmeyen alamamalı bu hayati sorumluluk veren belgeyi.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
büyük geçmiş olsun allah korumuş,ikinizdede ciddi bişey olmadığına sevindim.Korumaların önemi bir kez daha meydanda
Çok geçmiş olsun, en önemlisi sana ve arkanda taşıdığın cana bir şey olmaması.
büyük geçmiş olsun gene ucuz atlatmıssın ...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Geçmiş Olsun.Bende ilk kazamı motorun önden kaymasıyla yere düşerek gerçekleştirmiştim ama sonradan iyi bi tecrübe oldu bana..hersey de bi hayır vardır
gercekten kötü bir durum alah beterindern koruzun ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cankuş sana ve kız arkadaşına çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
çok geçmiş olsun.
ALLAH beterinden korusun inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz.
yEşil aŞkINa...!
Dostum valla tam olarak neden kaydığımı ben de anlamadım. Çünkü daha önce bu tip bir durumla merterden topkapı istikametine doğru giderken arabanın biri önüme atlamış ve ben ani frenle durabilmiştim. O zaman kesinlikle bir kayma olmamıştı ve çok güzel durmuştum. Bu sefer belki yolda bir problem vardı. Ne biliyim fren yaptığım yer hafif ıslaktı belki de, ya da başka bişey. Çünkü ön frene bastığım anda kaydık. Anlamadım gitti. Yoksa dediğin gibi, brembo frenler gerçekten çok kaliteli bir duruş sağlıyor. Sağlık olsun napalım, olacağı vardı oldu. Bizde çok önemli bişey yok çok şükür, ona seviniyorum. Mahkeme zamanını da kesinlikle sizlere bildiricem. Çok teşekkür ederim, sağolasın.
Camın halini bilmiyorum kardeşim, eğer kırılmışsa isterim senden. Özelden de söyledim gerçi. Çok sağol.
Abi malesef öyle. Öncekilere daha da kolay verildi ehliyet. Şimdi en azından biraz daha zor ve yakında çok daha zor olacak çok şükür. O yüzden hepsinden uzak durmak en mantıklısı. Sağol iyi dileklerin için.
Yorum yapan, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz görmek beni inanılmaz mutlu etti gerçekten. Çok sağolun hepiniz.
Bu arada şimdi hastaneden geldim. MR çekilmişti boynuma, sonucunu aldım. 1 hafta boyunluk takmamı, daha sonra kontrole gelmemi istedi doktor. Çok şükür çok önemli bir sorun yokmuş. Zaten boyun ağrılarım da geçti nerdeyse. Gitmişken dikiş yerime de pansuman yaptırdım. Yarıktan ziyade fena morarmış sol baldırım yaa. Görünce baya bi moralim bozuldu aslında. 3-4 ayda geçmez heralde bu morarıklık. Ayrıca sol bacağımı da kullanmaya başladım. Artık seke seke yürümüyorum neyseki. Kız arkadaşımın da durumu gayet iyi çok şükür. Boyun ağrıları geçti, hafiften omuzu ağrıyormuş sadece. Sanki motosikletten düşmedikte bi sopa dayak yedik gibi yaa. Gerçi şimdi çok daha iyi durumumuz. Dikişlerim alınsın, ufak ufak aranıza dönerim yine. Motosikletten soğumak gibi bi niyetim yok. Mümkün de değil zaten. Kanıma işlemiş artık. Önce bana ve kız arkadaşıma kaza anını anımsatacak çizikleri düzelttirmem lazım tabi. Sonra kendimize tertemiz bir sayfa açıp aranızda olucaz tekrar. Hepinize sevgiler, kazasız sürüşler...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Büyük geçmiş olsun...
Daha büyük bişi olmaması sevindrici
korumaların önemi ortada
Allah korumuş herkeze iyi sürüşler....
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Merhaba Arkadaşlar
Kazayı bizzat Olgay (erkek arkadaşım) la yaşadım.Hakikaten insan o an kendini değil sevdiği insanı düşünüyor. Allah kimsenin başına vermesin.
Çok şükür ikimizde iyiyiz.
iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Dostça kalın..
büyük geçmiş olsun...
allah daha beterinden korusun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Ama hayatım Allah'ıma şükürler olsun benimlesin yine h.b
gecmıs olsun allah beterınden saklasın.allah sevenlerı ayırmasın.
Korumasız asla .................
geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)