kardeşim kısmetse mahkemene benide çağır gelmek isteyen arkdaşlarda gelsin bu adamı bi güzel dövelim olurmu ben ciddiyim sinir oldum çay ve sigara muabbetine kendini satsa bi kask parası etmez o herif
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sağol arkadaşım. Celp kağıdı geldiğinde sitede bi başlık açarım. Müsait olan arkadaşlar da gelirlerse çok sevinirim gerçekten. Ama dövmeye, onun seviyesine inmeye gerek yok. Haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
Bu arada ne zaman gelir acaba celp kağıdı? Bilgisi olan var mı?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
dostum çok geçmiş olsun allah birdaha böyleşeyler yaşatmasın.
DRİFT RELİGİON
ciddi bir kaza... çok dikkatli okudum... Allah beterinden korusun... bazı düşünceler geçtti aklımdan.. ama bende kalsın... inan çok üzüldüm.. her ihtimale karşı sadece şunu söylyim sevdiğim insanları artçı olarak almıyacak sanırım..
tekrar geçmiş olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
pakistanmı ulen bura................
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Geçmiş olsun.
Sizlere birşey olmaması sevindirici. Allah bir daha göstermesin.
O numunelik herif(veya herifler) için ne dense azdır. O şekilde belasını bulur inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Üzücü bir durum Çok geçmiş olsun arkadaşım,allah beterinden saklasın...
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm.bende genelde kız arkadaşımla binerim ve en çok korktuğum şeydir bu.Allah kimsenin başına vermesin.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
otobüsçü ne oldu şerefsiz?durdumu kaçtımı?şikayet ettin dimi?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok üzüldüm ya...Geçmiş olsun...biraz daha aklımı başıma toplamam lazım bu günlerde...yoksa sonum kötü olacak ...sürüşüm bu aralar çok berbat...çekidüzen vermem lazım kendime...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dostıum,
Sanada, kız arkadaşınada çok geçmiş olsun. İnşallah bu ilk ve son olur. Kısa sürede iyileşmeniz dilerklerimle.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
YAMAHA XT660ZA TENERE 2013
HONDA CBF600S 2006
BMW F650 GS DAKAR 2002
Çok geçmiş olsun mahkemeye sefer düzenleyelim kesin. Çünkü Halk otobüsü şöförlerinden tanıdıklarım var. Amip gibi 123125 kişi ile geleceklerinden emin olabilirsin.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Çok geçmiş olsun kardeşim.Acil şifalar
Anladım arkadaşım. Dediğin gibi, gerçekten çok dikkatli olalım.
Otobüsçü ben düştükten sonra çayını alıp sigarasını yaktı(!) ve karşımıza geçti. Zaten son duraktı orası. Ben nizami girdim, suçum yok gibi laflar edince de polisler hemen tuttu kolundan, doooğru ekip otosuna. Yakalandı yani... Sağol arkadaşım, amin.
Aman abi, dikkat et. Bu ara kullanma. Ya da sakin ol. Arkandakileri düşün. Çok rica ediyorum.
Zaten karakola getirmişlerdi birini. Ben gördüm, sinyal vermişti falan diyodu ama adam o sırada orda değildi bile. Gelirseniz çok sevinirim gerçekten. Çok sağol arkadaşım.
İyi dilekleriniz için tekrardan hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Süpersiniz yaa. Moralim yerine gelmeye başladı sayenizde. Allah hepinizden razı olsun, hiç birinize kaza bela vermesin. Bu acıyı düşmanımın bile yaşamasını istemem...
Çok geçmiş olsun. Mangal Partisi olduğu akşam yakınımızda kardeşim (ibobey) ve arkadaşları da mangalbaşındaydı. Ankara'dan gelen arkadaşları kazanızı görmüşler. Çok yavaş olduğunuz halde çok korkunç olduğunu söylediler. Senin bacağının durumunun çok kötü göründüğünü söylediler. Umarım çok bir sorun yoktur. Olayı anlatan arkadaşta çok deli motorculardandır ama Allah'tan nişanlandıda biraz yavaşladı. Herşeyde bir hayır var demek ki. Sizin kazanızdan çok etkilenmişti. Sanırım daha dikkatli ve temkinli olacak. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
Görmüşler mi? Valla etrafımda hiç motosikletli yoktu gibi hatırlıyorum. Daha doğrusu etrafımda sadece kız arkadaşımı aradığım için hiç kimseyi göremedim. Gözlerim kararmıştı resmen. Çok net hatırlıyorum, çünkü ilk ışıkları geçtikten sonra ibreye baktığımda 50km. gibi bişey gösteriyordu. Bacağımdaki yarık gerçekten çok ciddiymiş. Doktor dikiş atarken ileride hissizlik problemi yaşayabilirsin, çok derin kesilmiş ve sinirlere zarar vermiş dedi. Öyle birşey ki, yara kanamadı bile. O kadar derindi yani. Şimdi biraz daha iyiyim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)