Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Kaza yaptım

REKLAM ALANI
    muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun kardeşim....
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600f Hemde Gümüş...
    Dostum buyuk gecmis olsun...
    HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-

Artik No Kawasaki Yes Honda =)

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    dostum çok geçmiş olsun bu tür kazaları allah düşmanıma göstermesin, içim bir garip oldu
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    geçmiş olsun dostum, bahsettiğin yolu biliyorum, çok sakat bir yer, arabayla bile geçerken çok dikkatli olmak lazım, ancak ben birşey merak ediyorum, otobüs sizin önünüzdeydi ve yavaşlayıpmı sola kırdı yoksa arkanızdanmı gelip önünüze kırdı? her iki durumdada otobüsü farkedemeyecek kadar yakınmıydınız? ön tekerleği kitlemeseydin güvenli şekilde durabilirmiydin? yoksa kaza kaçınılmazmıydı? tekrar geçmiş olsun...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Geçmiş olsun
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Çok geçmiş olsun...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Çok geçmiş olsun. Sana ve kız arkadaşına önemli bişey olmaması çok iyi...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Çok geçmiş olsun atlantic,sana ve arkadaşına acil şifalar dilerim..İstanbul trafiğindeki arkadaşlarada Allah sabırlık versin....
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

phar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Kotu olmus ya. Ozellikle artcının da mesuliyeti olması kaos gibi... Neyseki hafif atlatmışsınız. Geçmiş olsun her ikinize de...
    4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Gecmis olsun arkadasim.

Otobuslerin, minibuslerin, taksilerin civarinda iken kesinlikle her turlu olaya hazirlikli olmak lazim.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun, Allah korumuş..

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Kardeşim geçmiş olsun.
    artçı var iken hakikaten bazen insan paniğe kapılmaktan alı koyamıyor kendini.
    bir kendi heyecanımız
    ikinci olarakta artçının heyecanı.
    bizde yeni bir heyecan oluşturuyor.
    inş. bir daha böyle şeyleri duymayız inş. kimsenin başına gelmez..
    tekrar tekrar geçmiş olsun.
    Allah korumuş.
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı twinpedal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelikle ikinize de acil sifalar ve bundan sonrasi icin kazasiz belasiz gunler dilerim

motora yeni baslayacak birisi olan ben icin cok onemli bir tecrubeyi aktardigin icin cok tesekkur ederim bu yazdiklarin benim icin o kadar onemli ki kesinlikle motor icin ayirdigim para kadar korumalara da para ayiricam tekrara sana ve kiz arkadasina acil sifalar...
    Kesinlikle haklısın. Bakın ben korumalara verdiğim parayla bir motor daha alabilirdim. O kadar önemli ki. Motosikletimi almadan önce tek tek bütün korumaların, alabildiğim en kalitelilerini aldım. Bugün şu anda elimin kolumun sağlam olması, size yazabiliyor olmamın yegane sebebi korumalarımdır. O yüzden öncelikle koruma!!! Sonra motosiklet. Herşeyden önce bu hobiye başlamadan muhakkak size tavsiyem, alabildiğiniz, bütçeniz dahilinde alabildiğiniz en iyi korumaları edinin. Gerçekten motosikletin acelesi yok. İyi dileklerin için de teşekkür ederim arkadaşım.

Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun dostum, bahsettiğin yolu biliyorum, çok sakat bir yer, arabayla bile geçerken çok dikkatli olmak lazım, ancak ben birşey merak ediyorum, otobüs sizin önünüzdeydi ve yavaşlayıpmı sola kırdı yoksa arkanızdanmı gelip önünüze kırdı? her iki durumdada otobüsü farkedemeyecek kadar yakınmıydınız? ön tekerleği kitlemeseydin güvenli şekilde durabilirmiydin? yoksa kaza kaçınılmazmıydı? tekrar geçmiş olsun...
    Sağolasın arkadaşım. Otobüs benim önümde, sol tekerleği en sol şeritle orta şerit üzerinde seyrediyordu. Ben önce bi kestirdim yolu. Heralde düz gidecek diye düşündüm ve sollamak istedim. Çünkü sol tarafında bir arabanın bile geçebileceği genişlikte alan vardı. Ben sollamaya doğru gelirken sinyalsiz bir şekilde bir anda sola doğru kırdı direksiyonu ve ben de ilk önce arka freni sıktım. Fakat pek bir faydası olmadığını, yavaş yavaş otobüse doğru yaklaşıp çarpmak üzere olduğumuzu görünce panik halinde ön frene asıldım. Artık yapabilecek birşeyim de kalmamıştı açıkçası. Ön freni kilitleyince de tekerlek sola doğru kırıldı ve hakimiyetim kayboldu. Bundan sonra da yapabilecek birşey kalmayınca yere yığıldık. Motosikletle altımızdan kaydı gitti, tutanaklara göre 15m. kaymış. Biz motosikletin arkasında kalmıştık neyseki. Ve yine neyseki arkadan da bir araba falan gelmiyordu. Yani kaza kaçınılmazdı o dakikadan sonra. Kurtarabilecek durumum olsaydı kurtarırdım, veya ön freni tamamen kilitlemeseydim kurtarabilirdim belki ama sıktığım anda kaymaya başladık ne yazık ki... Ne biliyim ya. Çok kötü bir duygu bu. O an gözlerim karardı, kendimizi yere bıraktığımızı hatırlıyorum. Allah hiç birimizin başına vermesin...

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Sana ve kız arkadaşına önemli bişey olmaması çok iyi...
    Tubis çok sağol, en çokta buna seviniyorum zaten.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İlk sayfaya kaza sonrası korumalarımın halinin fotolarını ekledim. Kazasız belasız sürüşler tekrar hepimize. Allah tekrarını vermesin.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    of of kardeşim çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi valla herkes gördü bi kez daha korumaların rolünü nexus de kazaya gelmez parçası ateş pahası çok geçmiş olsun
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    çok geçmiş olsun allah korumuş .. kaskların hali malum ortada .. :( kasksız çıkmayalım arkadaşlar
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    of of kardeşim çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi valla herkes gördü bi kez daha korumaların rolünü nexus de kazaya gelmez parçası ateş pahası çok geçmiş olsun
    Sağol arkadaşım. Valla kaza bu işte, olacağı varsa oluyor. Hiç önemli değil. Hala hayatta olmamız çok önemliydi ve çok şükür hayattayız. Eğer kız arkadaşıma birşey olsaydı, nexusun parçalanmayan yerlerini kendi ellerimle parçalardım. Mala gelen cana gelmesin. Yaptırırız artık napalım. O yerine konur ama sağlık imkansız. Şükrediyorum allahıma şimdi...

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol arkadaşım. Valla kaza bu işte, olacağı varsa oluyor. Hiç önemli değil. Hala hayatta olmamız çok önemliydi ve çok şükür hayattayız. Eğer kız arkadaşıma birşey olsaydı, nexusun parçalanmayan yerlerini kendi ellerimle parçalardım. Mala gelen cana gelmesin. Yaptırırız artık napalım. O yerine konur ama sağlık imkansız. Şükrediyorum allahıma şimdi...
    bende motora eşimle binen birisiyim ve kız arkadaş lafını duyunca içim gitti ve bişey olmamasına çok sevindim kardeşim eğer o otobüs bilerek önüne kırdıysa ki sinyal vermeden kırmış otamatikman suçlu o adamın parçalarını yoldan toplarlar inşallah kendilerini bişey sanarlar kullandıkları araç büyük fakat kendileri çok küçük insanlar hepsini toplasan 1 tane travesti etmez afedersin sana tekrar çok geçmiş olsun diyorum kardeşim burası türkiye kıskanç insan çok adam seni yengeyle nexusla görünce çekemiyo
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende motora eşimle binen birisiyim ve kız arkadaş lafını duyunca içim gitti ve bişey olmamasına çok sevindim kardeşim eğer o otobüs bilerek önüne kırdıysa ki sinyal vermeden kırmış otamatikman suçlu o adamın parçalarını yoldan toplarlar inşallah kendilerini bişey sanarlar kullandıkları araç büyük fakat kendileri çok küçük insanlar hepsini toplasan 1 tane travesti etmez afedersin sana tekrar çok geçmiş olsun diyorum kardeşim burası türkiye kıskanç insan çok adam seni yengeyle nexusla görünce çekemiyo
    Valla ben şikayetçi oldum kendisinden. Biz düştükten sonra adam çayını almış, sigarasını yakmış, bir geçmiş olsun bile demeden geçmiş karşımıza keyif yapıyordu. Sonra ben nizami döndüm, sen suçluydun tarzında laflar edince toplanan vatandaş linç edecekti adi şerefsizi. Polisler tuttu kolundan hemen, doğru hastaneye ekip otosuyla. Biz de ambulansla. Şerefsiz bir kere bile geçmiş olsun demedi ya, ona üzülüyorum. Mahkemeye çağıracaklar kesin, orda görüşecez kendisiyle. Neyseki Özel halk otobüsüydü. İETT otobüsü olsa hiç şansımız yoktu. Adamlar suçlu da olsa hep haklı çıkıyolar çünkü. Devleti devlete mi şikayet edicez? Fransa'da otobüs şoförleri bisikletlilere bile yol verip öyle devam ediyor. Bizim öküzlerin umurunda bile değil. Otobüsün şoförü asıl sahibi değilmiş zaten. Karakolda sahibi çok ilgilendi sağolsun. Muhtemelen zararı da karşılayacak gibime geliyor. Karşılamazsa da mahkeme verecek kararı. Eğer ben kusurluysam (ki değilim, sinyal görmedim ve orta şeritten en sola kırdı bu dallama) yaşadığımıza şükreder, canları cehenneme der kendim yaptırırım motosikletimi.

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    çok çok geçmiş olsun ALLAH tekrarının yakınından bile gecirmesin inşallah, tez vakitte ikinizinde saglıgına kavusmas duasıyla...

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)