Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Kaza yaptım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah bir daha böyle kötü bir durum ile karşılaşmazsınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    cok gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın...önemlı olan hala burda bızımlesın....

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 50-60km/s hızla bir virajda motordan kaynaklanan sorun yüzünden düşmüştüm. Üzerimde hiç bir korumalık yoktu. Sağ tarafım olduğu gibi asfalt yanığı oldu. Birazda kafamı sürttüm açıkçası. Allahıma çok şükürki sıyrık çizik ve yerdeki taş parçalarının saplanması dışında bir sorun olmadı.
    Her neyse İkinizede Allah acil şifa versin. En kötü kazanız böyle olsun.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun .

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    yaa dostum sanki okurken yaşamış gibi oldum hissettim olanları... Heleki bide arkanda kız arkadaşın varya... Allahım korumuş sizi... çok fena üzüldüm yaa umarım bir an önce atlatırsınız ikinizde... Hele bide gözlerim kız arkadaşımı aradı dedin ya parçalandı içim... bir daha kız arkadaşımı asla artçı olarak almıcam... zaten başka motorada binemiyo benden başka... offf kötü yaptın benii bea... neyse geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...

Motosikleti
    suzuki/m800
    geçmiş olsun kardeşim allah bederinden korusun .

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim sargılar var hala ameliyat yerleri için pansumAna gidiyorum 10 gun sonra kolu harekete başlıycam inşallah..

Dostum yat kalk kendini tebrik et. Full koruma ile yola çıktığın için çok çok geçmiş olsun.

Hız yapmayalım, kendimizi riske atacak manevralar yapmayalım, dikkatli, kullanalım ve full koruma ile motor kullanalım. Bunlar hayatımıkzı kurtarak ve yaşamı zehir etmeyecek davranışlar..
    Benim de 3 günde bir pansumana gitmem gerekiyor. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Çok geçmiş olsun arkadaşım tekrar...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En büyük kazan bu olsun arkadaşım.İkinizede çok geçmiş olsun.Hatırlatmadan geçemeyeceğim,kazaların en büyük sebebi,"Tamam ben usta oldum!" dediğimiz zamanlardır.Bunu sırf senin için söylemiyorum.Bu aşlığı okuyan tüm arkadaşların dikkat etmesi için hatırlatıyorum.Aklımın bir köşesine kazıdığım bu sözü unutmamamız bizim için hayati önem taşımaktadır.
    Aslında ben asla usta oldum diye bişey söylemedim kendi kendime. Sadece karşımdaki sürücüleri her zaman benden daha acemi gördüm ki onların hatalarını ben kapatayım. Adı üstünde, kaza işte... Verilecek sadakamız varmış ki ufak sıyrıklarla atlattık. Umarım dediğin gibi en büyük kazam bu olur. Sağolasın.

Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun Atlantic kardeşim. Ucuz atlatmanız sevindirici. Ben de herkes ve senin gibi benzer pozisyonları atlattım. Bu durumlarda ABS çok işe yarıyor.
    Kesinlikle ABS olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum. Çok haklısın. Çünkü kaymaya başladığım anda direksiyon hakimiyetini tamamen kaybettim. Bir sonraki motosikletim kesinlikle ABS li olmalı diye düşünüyorum şimdi. Sağol arkadaşım.

Alıntı pininfarina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadasım her ikinizede acl şifalar diliyorum. Senin motoru gecen ay tesadufen kaldirimda gormustum levent carsinin oralarda foruma koydugun fotolardan biliyordum cunku simdi okuyunca cok uzuldum

Once can sonra mal neticede. Canınıza onemli birsey olmaması isin tek sevindirici yanı. Bu arada halk otobusu hakkında bir netice varmı?
    Malesef o gördüğün motorun sol tarafı pelt oldu arkadaşım. Otobüs şoförünün ifadesini aldılar, o nizami şekilde döndüğünü ifade etti. Ben de şikayetçi oldum. Motosikletimin masrafını karşılasın yeter. Otobüsün asıl sahibi de geldi karakola. Çok ilgilendi sağolsun ama şoför ben düştükten sonra çayını sigarasını alıp yanımıza geldi, bir geçmiş olsun bile demedi! Üstüne de ben nizami döndüm diye konuşmaya başlayınca tam kazanın olduğu anda toplanan insanlar baya bi fırça çekti adiye. Ben de bu sebepten şikayetçi oldum. Savcılığa yönlendirilecekmiş sanırım. Artık tam olarak noolur bilemiyorum... İyi dileklerin için sağol arkadaşım.

Alıntı vlad1462 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, en büyük kazan bunla kalsın
    dün baya uğursuz bi gündü. bende nerdeyse sol elimden oluyodum. 600 kg lık motor elime düşüyodu, allah korududa sadece deriyi patlatarak kurtardım. bir iki saniye sonra elimi komple motorun altına sokucaktım. eğer öyle olsaydı şimdi hastanede ameliyat masasında elimi düzelttirmek için yatıyo olurdum.
    arkadaşlar herşeyden önce emniyet, ne iş yapıyor olursanız olun önce bi durup düşünün neler yapacağınızı ve karşılaşabileceğiniz tehlikeleri, sonra ona göre tedbirinizi alın ve dikkatli olun
    Çok geçmiş olsun sana da arkadaşım. Allah korumuş.

Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın...önemlı olan hala burda bızımlesın....
    Sağol arkadaşım, evet hala burdayım çok şükür...

Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 50-60km/s hızla bir virajda motordan kaynaklanan sorun yüzünden düşmüştüm. Üzerimde hiç bir korumalık yoktu. Sağ tarafım olduğu gibi asfalt yanığı oldu. Birazda kafamı sürttüm açıkçası. Allahıma çok şükürki sıyrık çizik ve yerdeki taş parçalarının saplanması dışında bir sorun olmadı.
    Her neyse İkinizede Allah acil şifa versin. En kötü kazanız böyle olsun.
    Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Sen de ucuz atlatmışsın. Korumasız asla çıkma bi daha olur mu? Sağol iyi dileklerin için...

Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa dostum sanki okurken yaşamış gibi oldum hissettim olanları... Heleki bide arkanda kız arkadaşın varya... Allahım korumuş sizi... çok fena üzüldüm yaa umarım bir an önce atlatırsınız ikinizde... Hele bide gözlerim kız arkadaşımı aradı dedin ya parçalandı içim... bir daha kız arkadaşımı asla artçı olarak almıcam... zaten başka motorada binemiyo benden başka... offf kötü yaptın benii bea... neyse geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
    Ben de almayı düşünmüyorum. Belki kısa mesafelerde... Kız arkadaşımla buluşacağım zaman motosikletimle gitsem bile, bi yere gideceksek otobüse binicem yemin ediyorum. Çok korktum çünkü. Kendimi bıraktım, kız arkadaşıma bişey oldu mu olmadı mı diye onu aradı hep gözlerim. O anda ayağa nasıl kalkmışım onu bile anlayamıyorum. Çünkü şu an sol bacağımı kullanamıyorum, üstüne basamıyorum. Sağ bacağımın üstünde seke seke yürüyebiliyorum. Sen de çok sağol arkadaşım iyi dileklerin için.

Arkadaşlar, hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için. Allah hiç birinize bunları yaşatmasın. Kazasız belasız km ler diliyorum.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Çok geçmiş olsun ikinize de. Ben de seninle aynı saatlerde düştüm. Yola fırlayan fırlayan iki ufak velete çarpmamak için düştüm. Dizlik olmadığı için dizlerimde yaralanma var. Hastanede pansuman filan yapıldı. Mont perişan oldu ama umurumda değil. Keşke dizlik taksaydım da dizlerim de yaralanmasaydı.

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı roadrunnergt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun ikinize de. Ben de seninle aynı saatlerde düştüm. Yola fırlayan fırlayan iki ufak velete çarpmamak için düştüm. Dizlik olmadığı için dizlerimde yaralanma var. Hastanede pansuman filan yapıldı. Mont perişan oldu ama umurumda değil. Keşke dizlik taksaydım da dizlerim de yaralanmasaydı.
    Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ne kadar çok kaza oldu bugünlerde. Hay allah yaa. Çok üzüldüm. Tekrar geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Sana da tekrar geçmiş olsun. Umarım bu son kazamız olur.

Motosikleti
    mondi 150MC
    geçmiş olsun...!
    ucuz atlatmışsın:(
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    GT650R
    Çok geçmiş olsun, Yüce Allah'tan tekrarını yaşatmamasını dilerim, takdir Allahındır.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    çok geçmiş olsun. acil şifalar
    BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    ikinizede geçmiş olsun ..

Motosikleti
    SUZUKI GFS 1200 S Bandit
    GECMIS OLSUN GARDAS!
    Acil sifalar dilerim.
    Her zaman denildigi gibi !!!!Safety first!!!! Önce Emniyet.

Artcinin da korumali motora binmesi ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gördük.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Geçmiş olsun .

oncelikle ikinize de acil sifalar ve bundan sonrasi icin kazasiz belasiz gunler dilerim

motora yeni baslayacak birisi olan ben icin cok onemli bir tecrubeyi aktardigin icin cok tesekkur ederim bu yazdiklarin benim icin o kadar onemli ki kesinlikle motor icin ayirdigim para kadar korumalara da para ayiricam tekrara sana ve kiz arkadasina acil sifalar...

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    dostum geçmiş olsun çok üzüldüm :(
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun Allah bir daha kaza, bela vermesin.

Şu otobüslere ve taksilere potansiyel kaza yaptıracak gözüyle bakmak, dikkatli olmak lazım. Çok dengesiz şerit değiştirmeler, hızlar yapıyorlar. Hepsinin ciddi eğitimden geçmesi kolaylıkla o direksiyona oturmamaları gerekiyor.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)