çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah bir daha böyle kötü bir durum ile karşılaşmazsınız.
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, inşallah bir daha böyle kötü bir durum ile karşılaşmazsınız.
cok gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın...önemlı olan hala burda bızımlesın....
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 50-60km/s hızla bir virajda motordan kaynaklanan sorun yüzünden düşmüştüm. Üzerimde hiç bir korumalık yoktu. Sağ tarafım olduğu gibi asfalt yanığı oldu. Birazda kafamı sürttüm açıkçası. Allahıma çok şükürki sıyrık çizik ve yerdeki taş parçalarının saplanması dışında bir sorun olmadı.
Her neyse İkinizede Allah acil şifa versin. En kötü kazanız böyle olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Geçmiş olsun .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
yaa dostum sanki okurken yaşamış gibi oldum hissettim olanları... Heleki bide arkanda kız arkadaşın varya... Allahım korumuş sizi... çok fena üzüldüm yaa umarım bir an önce atlatırsınız ikinizde... Hele bide gözlerim kız arkadaşımı aradı dedin ya parçalandı içim... bir daha kız arkadaşımı asla artçı olarak almıcam... zaten başka motorada binemiyo benden başka... offf kötü yaptın benii bea... neyse geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
geçmiş olsun kardeşim allah bederinden korusun .
Benim de 3 günde bir pansumana gitmem gerekiyor. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Çok geçmiş olsun arkadaşım tekrar...
Aslında ben asla usta oldum diye bişey söylemedim kendi kendime. Sadece karşımdaki sürücüleri her zaman benden daha acemi gördüm ki onların hatalarını ben kapatayım. Adı üstünde, kaza işte... Verilecek sadakamız varmış ki ufak sıyrıklarla atlattık. Umarım dediğin gibi en büyük kazam bu olur. Sağolasın.
Kesinlikle ABS olsaydı böyle olmazdı diye düşünüyorum. Çok haklısın. Çünkü kaymaya başladığım anda direksiyon hakimiyetini tamamen kaybettim. Bir sonraki motosikletim kesinlikle ABS li olmalı diye düşünüyorum şimdi. Sağol arkadaşım.
Malesef o gördüğün motorun sol tarafı pelt oldu arkadaşım. Otobüs şoförünün ifadesini aldılar, o nizami şekilde döndüğünü ifade etti. Ben de şikayetçi oldum. Motosikletimin masrafını karşılasın yeter. Otobüsün asıl sahibi de geldi karakola. Çok ilgilendi sağolsun ama şoför ben düştükten sonra çayını sigarasını alıp yanımıza geldi, bir geçmiş olsun bile demedi! Üstüne de ben nizami döndüm diye konuşmaya başlayınca tam kazanın olduğu anda toplanan insanlar baya bi fırça çekti adiye. Ben de bu sebepten şikayetçi oldum. Savcılığa yönlendirilecekmiş sanırım. Artık tam olarak noolur bilemiyorum... İyi dileklerin için sağol arkadaşım.
Çok geçmiş olsun sana da arkadaşım. Allah korumuş.
Sağol arkadaşım, evet hala burdayım çok şükür...
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Sen de ucuz atlatmışsın. Korumasız asla çıkma bi daha olur mu? Sağol iyi dileklerin için...
Ben de almayı düşünmüyorum. Belki kısa mesafelerde... Kız arkadaşımla buluşacağım zaman motosikletimle gitsem bile, bi yere gideceksek otobüse binicem yemin ediyorum. Çok korktum çünkü. Kendimi bıraktım, kız arkadaşıma bişey oldu mu olmadı mı diye onu aradı hep gözlerim. O anda ayağa nasıl kalkmışım onu bile anlayamıyorum. Çünkü şu an sol bacağımı kullanamıyorum, üstüne basamıyorum. Sağ bacağımın üstünde seke seke yürüyebiliyorum. Sen de çok sağol arkadaşım iyi dileklerin için.
Arkadaşlar, hepiniz çok sağolun iyi dilekleriniz için. Allah hiç birinize bunları yaşatmasın. Kazasız belasız km ler diliyorum.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok geçmiş olsun ikinize de. Ben de seninle aynı saatlerde düştüm. Yola fırlayan fırlayan iki ufak velete çarpmamak için düştüm. Dizlik olmadığı için dizlerimde yaralanma var. Hastanede pansuman filan yapıldı. Mont perişan oldu ama umurumda değil. Keşke dizlik taksaydım da dizlerim de yaralanmasaydı.
Sana da tekrar geçmiş olsun. Umarım bu son kazamız olur.
geçmiş olsun...!
ucuz atlatmışsın:(
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Çok geçmiş olsun, Yüce Allah'tan tekrarını yaşatmamasını dilerim, takdir Allahındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
çok geçmiş olsun. acil şifalar
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
GECMIS OLSUN GARDAS!
Acil sifalar dilerim.
Her zaman denildigi gibi !!!!Safety first!!!! Önce Emniyet.
Artcinin da korumali motora binmesi ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gördük.
oncelikle ikinize de acil sifalar ve bundan sonrasi icin kazasiz belasiz gunler dilerim
motora yeni baslayacak birisi olan ben icin cok onemli bir tecrubeyi aktardigin icin cok tesekkur ederim bu yazdiklarin benim icin o kadar onemli ki kesinlikle motor icin ayirdigim para kadar korumalara da para ayiricam tekrara sana ve kiz arkadasina acil sifalar...
dostum geçmiş olsun çok üzüldüm :(
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Büyük geçmiş olsun Allah bir daha kaza, bela vermesin.
Şu otobüslere ve taksilere potansiyel kaza yaptıracak gözüyle bakmak, dikkatli olmak lazım. Çok dengesiz şerit değiştirmeler, hızlar yapıyorlar. Hepsinin ciddi eğitimden geçmesi kolaylıkla o direksiyona oturmamaları gerekiyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)