hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun dostum allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
çok güzelmiş allah kaza vermesin hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayirli ugurlu olsun...iyi gunlerde kullan...
Ozan' cım buradan da hayırlı olsun diyelim Motoru satan arkadaş da MT' denmiş demek =)
Bu arada, motoru ilk gören kişi olarak artisliğimi de yapmak istiyorum
Motorlarımızın renkleri bile aynı oldu şaka maka
hayırlı olsun, kazasız belasız sürmen dileğiyle..
k1200r almayı planlıyordum ama planlar değişti.Allah kısmet ederse çocuğumuz olucak, bu nedenle eşim çok istediği halde benimle beraber motora binemiyor. tabi benimde içim rahat etmiyor. bu sebepten dolayı k1200r'ı birdahaki seneye erteledim. ve bu sezon türkiyede motora binmeme kararı aldım. artık tatillerde yurt dışında kullanıcaz bu yaz
z750 elimde falan patlamaz. benim gibi çıplak seven bir arkadaş çıkar elbet
şahsi fikrim istanbul trafiğinde bence en kullanışlı motor tipi z750 tarzındaki motorlar
bu arada almanyada kullanmak için 2006 r1 aldım şimdi diyceksinki k1200r ve r1 ne alaka bence almanyadaki yollarada r1 çok uygun bütün otobanlar istanbul park gibi
vallaha azdaha yetişmiycekti
şaka bir yana çok uygun aldın zaten motoru burda aldığın fiyatı yazma motorunu satmak isteyen arkadaşlar piyasayı düşürüyorsun diye topa tutar beni
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun sanırım emre kendisine ikiz bakmıs senin sinyaller de yakında elden gecer kazasız surusler dilerim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Allah tekerlerini yerden kesmesin, tatlı makinaymış
hayırlı uğurlu olsun çok temiz bir motora benziyor allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)