bu tank tokaltlayan okuduğum kadarı ile tek tekerden inerken oluyormuş.
pekii durduk yere bozuk yolda misal derin kamyon teker izleri yada hız yapılmasın diye kasten çizilerek bozulan yolda olur mu?
bu tank tokaltlayan okuduğum kadarı ile tek tekerden inerken oluyormuş.
pekii durduk yere bozuk yolda misal derin kamyon teker izleri yada hız yapılmasın diye kasten çizilerek bozulan yolda olur mu?
Allah korumuş çok çok geçmiş olsun Allah hiç kimsenin başına vermesin :(
kardeş büyük geçmiş olsun motordan düşerken saten ne olduğunu anlamıyorsun birine anlatırken gidiyodum birşey oldu yerdeyim diyebiliyorsun ancak
geçmiş olsun allah korumuş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun arkadaşımıza
Evet Allah almadımı almıyor ama bende de olduğu gibi bayağı uyarılmış arkadaşımız!!!
160 km sürate az diyen arkadaşımız anlaşılan ivmelenme,merkez kaç kuvveti,lastiklerin temas kayıbının,bu süratlerde ihtiyaç duyacağı fren mesafesi hakkında zerre kadar bilgisi ya da düşüncesi yok demekkiyazık eder kendine ve geride kalanlara.......
Ben en az 3-4 kez çok acaip ve garip şekillerde çok yüksek hızlardan alıkoyuldum ( birinde canım bile yandı!!) ve inanın umursamayıpta aynı hızla devam etmiş olsaydım, muhtemelen ( son uyraı ) 1995 te hayatımı kaybetmiş olacaktım! o gün bugün'dür önüm açık ve görülebilir olmadıkça hız yapmıyorum.
Arkadaşlar hayat herşeye rağmen çok güzel.......
Kazasız ve sağlık dolu günleri beraber yaşamak dileğiyle
Dipnot:
Kask kafasından fırlamış! kask beğenirken renk,desen'e bakmak yerine kafanıza tam ve sıkı oturyormu! ona bakın ve kaskın çene altı bağınıda gererseniz inanın ihtiyaç olduğunda kask kafanızdan fırlamayacak! ama motosiklet üzerinde olduğunuz müddetçe çene altındaki gerginliği hisedeceksinizyoksa kask ve güvenceden söz edemezsiniz.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
çok büyük geçmiş olsun ALLAH ın sevdiği kuluymuş
umarım bundan sonra yaptığı sürate göre değil motosikletin ve kendisinin tecrübesine göre kullanırda başına birdaha böyle olay gelmez.
sürat eğlencelidir ama limitleri motosiklet değil sürücü belirlerse
hafta sonunu kaza haberlerı oku oku bitirdim bu haberide daha yenı okumak nasip oldu.. tüylerim ürperiyor..
Çok dikkatli olmak gerek çooook full koruma en kotusu olsun ama koruma olsun mutlaka giyin giydirin..
Geçmiş olsun arkadaşına.. Allah acil şifalar versin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
büük qeçmiş olsun...başımıza qelmeden anlayamayacağız sanırım ama motora bir daha binmesin bence...ucuz atlatmış...bu yukarıdan bir uyarı olabilir...sanırım aynı şey bana olsa motorları anca dışardan seyrederim...tekrar qeçmiş olsun...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
valla ucuz atlatmış takdir ilahi işte
dikkat herşeyin başıdır fazla süratte risktir herzaman
ben 30km/h hızla vosumla giderken aşırı hızla gelen bi aracın çarpması sonucu kendi aracımın kapısından asfalta firladığımı biliyorum
YAMAHA XT660ZA TENERE 2013
HONDA CBF600S 2006
BMW F650 GS DAKAR 2002
20 km hızla düşmüştüm geçen sene. motosikletim bi tarafa süzüldü ben bi tarafa.bi kaç metre süründüğümü biliyorum ve ellerimde eldiven olmasına rağmen küçücük kumlar ellerimin içine dolmuştu.dizlerime aldığım darbeden dolayı 2 gün yürüyememiştim.sonuç olarak;hız felaket ve buna mukabil olarak sevdiklerimizi ve kendimizi ateşe atmaktır.Allah hepimizi görünmez kazalardan korusun.kişisel arzularımızı tatmin etmek uğruna ne kendimizin nede başkalarının hayatlarıyla oynamayalım.kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun.inşallah bu son ders olmuştur kendisi için...
Allah razı olsun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Allah hepinize kaza bela vermesin bu melet üstünde
Biraz kanı kaynayan bir arkadaş. İnş. bu gibi bir kaza hem ona hem bizlere tecrübe olur.
Yolda yürürken başa düşen saksı bile insanı götürebilir hakkaten.
Bize verilen bu bedeni en iyi şekilde muhafaza etmeliyiz. Hayat hakkaten motorla hız yapmaya nazaran oldukça güzel (dediğiniz gibi)
Motoru batsın şayet ki bizi sağlıklı bedenimizden edecekse (şartları zorluyorsak!)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Bu ne kardeşim felaket tellalı gibi bir topic olmuş burası açın şu camları kimi diyor 130 la giderken düştü! kimisi diyor 140 la giderken düştü! biride ordan 220 ile giderken düşmüş... düşenlere geçmiş olsunda azrail o hızlarda düşenlere herzaman aynı şansı vermez.Mutlaka azrail o sıralarda başka işle uğraşıyordu.Arkadaşlar tarafından Yanlış anlaşılma olmasın 130 la 140 la agiderken düşünce bir şey olmuyor diye.Tamamen şans ve korumaya bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)