cok gecmıs olsun
cok gecmıs olsun
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
bizim bir abi 220 ile düştü makineyi yatırmış virajı alamamış :S Bugday tarlasına uctu adam Verilmiş Sadakası VArmıs Valla Bizim Burda Böyle derler
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gecmıs olsun
allahtan arkadasına daha kötü birşey olmamış...!
allah koruöuş gerçekten ben kendi ailemi düşünüorum da öle bi durumda!!!
amanınnn
allah kimseye böle acılar yaşatmasın
Çok büyük geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Arkadaşın oldukça şasnlıymış.Geçmiş olsun.Kaskın kafadan fırlaması garip biraz.Çene bağlantısını kapamamış olmalı.Yada tam kapayamamış olmalı.Yoksa bir kask(hele cox gibi bir kask)kafadan fırlamaz.
Muhtemelen tank tokatlayan olayına maruz kalmıştır.Bozuk yollarda genelde oluşan bir olay zaten.
Ölümcül çarpışma hızınının 55km/s olduğunu unutmayalım arkadaşlar.Bu hızın altında ölmek şanssızlık üstünde ölmemek şans.
çok geçmiş olsun, hiçbirimizin uymadığı hız sınırları boşuna koyulmuyorDaha 1-2 hafta evvel motoru ile otobanda 160'ı gördüğünü ve bu hızın uzun yolda az olduğunu söylemişti!
Herşeyde bir hayır vardır derler ya.(kazanın hayırlısı olur mu demeyin...) bu kaza da bazı şeyleri frenlemesi adına bu arkadaşa bir uyarı mı bilemeyiz. (zira kendisi önceden 120 km/h hızla Passat marka aracıyla bir minübüsle kafa kafaya çarpışmıştı ve o kazadan da -aracı pert olmasına rağmen- yara almadan kurtulmuştu)
1 musibet 1000 nasihatten evladır demişler
ucuz atlatmış gerçekten,
geçmiş olsun.. tank tokatlama çok kötü bir olay ama önlemi gidon amortisörüdür
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
geçmiş olsun alah korumuş
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
okurken ağlıcaktım yaa... çok kötü gerçekten Allah korumuş gerçekten büyük geçmiş olsun...:(
aman arkadaşlar aman bu hepimize ders olsun .bu forumda bi arkadaş yazmıştı ,her motora bindiğimde korkuyorum diye 20 yıllık motorcu da olsan korku içinde hep olmalı zira korku dikkati tetikliyor bence.
arkadaşa çoook geçmiş olsun.
kaskın kayışını bağlamıyosan hiç kask takma...
bazen kız arkadaşımı arkama bindiriyorum artçı olarak onun kaskı takıp kayışı mutlaka bağlatıyorum... ben kaskımı taktığımda unutuyorum yaaa onu bırakıcam kaskın kayışını açıyım dıyorum bı bakıyorum kayış zaten açık
Dikkat , Dikkat , Dikkat diyorum başka dirşey demiyorum. Çok geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun dostum azami dikkat bunu hiç unutmayalım ve full koruma herzaman.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
çok geçmiş olsun . Allah korumuş
Sağolasın arkadaşlar,eksik olmayın.
Full koruma falan diyoruz ya bazı şeylerde bir yere kadar hakkaten.
Kask kafadan fırladığında arkadaşın kafa ufak bir taşa çarpsaydı bu ölüm sebebi olabilirdi -Allah gecinden versin-
Genede tedbiri elden bırakmamalı tabi.
Arkadaşın kaskının kayışı bağlı imiş bu arada! Ayrıca korumalı montu falanda vardı.
Muhtemelen kafasını kask ile yere bir müddet çarptı.
Neyin ne an olduğunu pek hatırlamıyor.
Bu durumda tek suçu bozuk yolda 130 km/h gibi bir hıza ulaşması galiba.
Allah hepimizi bu tip kazalardan korusun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
İnşallah son olur.İnsanoğlunun elinde olan bişeyin limitlerini bigün mutlaka zorlayacağını biliyorum.Merakda diyebiliriz.Bence herkesin sınırlarını ve ihtiyaçlarını belirledikten sonra makina alması gerekiyor.Arkadaşımızda bundan sonra böyle yapar umarım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Taktir Yüce Allahındır, Yatsın kalksın Allaha teşekkür etsin.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)