allah bagıslasın
cok tatlılar
kazasız belasız binmek nasib olur inşallah....!
allah bagıslasın
cok tatlılar
kazasız belasız binmek nasib olur inşallah....!
hay maaşallah.allah analı babalı büyütsün kaza bela vermesin.millet torun torba sahibi oldu be :D biz daha borcunu ödeyemedik :D
kanka nerden geliyo bu değirmenin suyu...bizde var ama bi dene...
voliyi vurmuşun paşam sen...denizde kum bende para diyosun...ama misafir ettiğinde bi numaranı cömertliğini göremedik abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bendede bi kız bi oğlan var ellerinizden öperler
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hayırlı olsun . güzel motorlar ... güle güle kullan
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Allah bağışlasın Loft hayırlı olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
aslıhan inşallah kısa zamanda motoruna kavuşursun.ama aramıza katılman için motorun olması şart değil,zaten aramızdasın :d
acaba eskişehir MT'yi mi kastetti
allah daha çok versin olmayanlarada verssin
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
yav bende işte böyle zengin adamları severim...adam tek makinasıyla senin çavuşu tokatlar...zengin dost iyidir...bak AYE de zengin ama bana faydası yok...şöle zengin bir kankamın parasını yiyemedim anasını satayım...
bi faydanızı göremedim...hep geyik...al abi bende çok birazda sen ye demediniz...abi valla kafam kıyak değil çay içiyiorum ama nedense saçmalıyorum...
vay maşşallah ALLAH babasına zeval vermesin ....
sedat hayırlı olsun. bi tur versene
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)