Honda'nın az bilinen bir cross modeli: xl 185s
Reklamlar
-
Amcam sayesinde yıllar önce tanıdığım bu motosiklete iki gün önce sahip oldum. 1991 model olmasına rağmen hiç tereddüt etmeden aldım çünkü 8000km'de. Cross modellerle ilgilenen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Biraz titreşimli ama müthiş bir çekişe sahip,sesi büyüleyici ve -önem verenler için- her yerinde made in japan yazan bir model. Parça sorunu yaşar mıyım diye düşünüp servisi aradığımda böyle bir sorunun olmayacağını,en kötü ihtimalle 2 haftada Japonyadan parça geldiğini söylediler.Yakıt tüketimi fazla ama bunun hakkını fazlası ile verdiğini söyleyebilirim...Herkese sevgi ve saygılar...
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
hayırlı olsun kaç liraya aldın?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
kütahyada ormandan 900 ytl ye aldı millet şimdi 3000 ytl ye satıyo ve kullananlar çok memnun hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun uzun zaman önce emniyet tarafından kullanılan bu motorlardan birine artçı olarak binme fırsatım olmuştu bizimle gelen diğer motorda abartmıyorum dev gibi iki polis arkadaş daha vardı makina tek kelimeyle harika çekişi süper ve sağlam çok iyi bir seçim yapmışsın
alplion adlı üyeden alıntı
kütahyada ormandan 900 ytl ye aldı millet şimdi 3000 ytl ye satıyo ve kullananlar çok memnun hayırlı olsun.
bedava almış kazasız belasız kullanması dileğiyle ben o motora 1,900 gözüm kapalı verirdim
-
Arkadaşlar ben 3500 ytl saydım. Farkındayım aldığım adam bunu ucuza kapattı ama almaya kararlı olduğumu fazla belli ettiğimden olacak tek kuruş inmedi.
Nette de bununla ilgili fazla doküman yok. Teknik detaylar için: http://members.gaponline.de/r.gasche/XL185/
İyi dilek ve düşünceleriniz için çok teşekkürler...
-
Yakıt çok derken ne kadar yakıyor kaç litre?
-
tatarx adlı üyeden alıntı
Yakıt çok derken ne kadar yakıyor kaç litre?
Vallahi yakıt tüketiminin fazla olması amcamın yorumuydu aslında. Tescil işlemleri bitmediği için trafiğe pek çıkmıyorum ama çıktığım zaman ölçüm yapıp ortalama bi değer veriririm isterseniz.
http://img403.imageshack.us/img403/4...gcxf384cv0.jpg
Bu da makinenin daha iyi bir resmi.
-
malcolm adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben 3500 ytl saydım. Farkındayım aldığım adam bunu ucuza kapattı ama almaya kararlı olduğumu fazla belli ettiğimden olacak tek kuruş inmedi.
Nette de bununla ilgili fazla doküman yok. Teknik detaylar için:
http://members.gaponline.de/r.gasche/XL185/
İyi dilek ve düşünceleriniz için çok teşekkürler...
O MAKİNAYA O PARAYI SAYDIYSAN YANLIŞ YAPMIŞSIN O FİYATA YAMAHA XT 350 ALABİLİRDİN HAYIRLI OLSUN ADANADAN SELAMLAR.
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
O MAKİNAYA O PARAYI SAYDIYSAN YANLIŞ YAPMIŞSIN O FİYATA YAMAHA XT 350 ALABİLİRDİN HAYIRLI OLSUN ADANADAN SELAMLAR.
Haklısın tabi ama 8000de bulabilir miydik?Yıllarca devletin garajlarında yatmış bir motosikletten bahsediyorum.Ben 94 Fairway için de 7500 saymıştım çünkü aldığımda (2006 ağustos) 52000de idi. Tabi ikinci el mal alırken nelere dikkat ettiğimiz de önemli.
-
hayırlı olsun güle güle kullan
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
koray gfb adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan
Çok teşekkürler... Sana da motosikletinle mutlu günler dilerim...
-
yaw kütahya orman işletmesi satıyomu demek allah allah antalya'da satsada alsak..!!
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)