Motosikletliyi ölüme terk ettiler...
Reklamlar
-
Bu şerefsizlerin anaları kötü degilse, babaları da haram lokma yedirmiyorsa, ben de adam degilim... Bu soysuzlar üç kuruş icin o adamcağızı orda bırakıp kaçmışlar belli ki... bunlar üç kuruş icin anasını bacısını da bırakır giderler...
Allah rahmet eglesin... mekanı cennet olsun...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesın ... Yakınlarına sabır versın ... Kacanlara dıyecek bı soz yok zaten obur dunyada mutllaka allah gorur ....
-
yardım etmeyip kaçan insan olamaz , yaptın bir öküzlük bari dur telafi et.
Belki arkadaş kurtulurdu . Allah rahmet eylesin.
Şehir için motosiklete binmek heleki bu kendi golgesinden korkan insanliktan nasibini almamış öküzler varken .
Girmeyin arkadaşlar işlek yollara yeter artık bu haberlerden .
Adam nekadar korkmuş plakayı bırakıp gitmiş , 3-5 yıl yatar çıkar . Ama git adamın kafasına vur öldür ,muebbet alırsın . Ne biçim bir ceza yontemi bu .
Lanet olsun
-
allahtan ramet ailesine sabır diliyorum yazık yazık o kaçanlar allahından bulsunlar bu kadarmı olur çarpmışsın hastaye kaldır bari çarptığın araba deilki bir motosiklet üzücü olay gerçekten
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
allah rahmet eylesin keşke bu tür kazalar artık olmasa :(
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
İlk Önce Allah Rahmet Eylesin.
O çarpan demiyorum ama çarpıpta kaçan kişiyide allah'a havale ediyorum
Bnce bu konular için bişeyler yapılması şart
-
Allah kimseye böyle ölümler vermesin... .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, malesef otomobil sürücüleri motosikletin ne olduğundan bihaberler, daha fazla bu tarz kaza olmadan bir takım yasalaların çıkmasını umuyorum.
Konuyla alakasız ama bir başka uyarımda farsız stop lambasız motosikletlerle geceleri yollarda gezen sözde motosiklet kullanıcılarına.
Belliki kendi canının umrunuzda değil, inanın gerçekten benimde umrumda değil.
Ancak sizi farketmediği için size çarpan bir insanın hayatını hiçe saymanız kabul edilemez, kaza sonrası parçalanmış olacağından stoplarının yanmadığıda ispat edilemeyeceğinden, arkadan çarpan hem maddi, manevi zarara uğrayacak hemde suçlu konumuna düşecek, belkide ölecek.
Bu derece şuursuz(duyarsız demiyorum) olmayın!
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Diyecek söz bulamıyorum.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resmen şoktayım yazacak cümle bulamıyorum,insan hayatı bukadar ucuz olmamalı,aslında kaçan araç sürücüleri kurtulmadı mutlaka bunun hesabını verecekler er veya geç,ölen arkadaşımıza allah rahmat eylesin,ailesine sabır ve dayanma gücü versin
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
Geride kalan motorcu dostlara diyecek sözüm yok.Bu ükeden gitmenin vakti gelmişte geçiyor.Dini dili ırkı önemli değil insanların yaşadığı bir ülke, kıta , gezegen artık neresi olursa.
-
çok üzülüyorum her motor kaAZasında ağlıyorum ben artık ya
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)