Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllara.
Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllara.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
doğum günün kutlu olsun.. nice yıllara
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Nice mutlu yıllara hocam, abim, organizatorum, yoldaşım, dostum, göbeklim, kimyagerim, çekik gözlüm
Aksama nerde toplanıyoruz bakem...
Arkadaslar yine aynı yerde aynı saatte toplanıp bi yerlere kopalım mı?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
herkese tek tek teşekkürler. akşam 21 e kadar dersim var. dersten çıkışta aynı yere gelebilirim belki
doğum günün kutlu olsun wallace iyiki doğdun
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere!!!!
Drift Religion
Hayırlı sağlıklı seneler dilerim.......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
murat abı dogum gunun kutlu olsun yenı yasına yenı ısınle gırdın seneyede ısallah yenı motor nasıp olur allah demli çaylar da nasıp etsin:D
Ride your way
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun .... :
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Doğum günün kutlu olsun.
Nice senelere.
nice yıllara sayın hocam allah sevdiklerinle fiko ile daha nice yıllara yollara yeni motorlarla gitmek nasip etsin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
nice mutlu ve sağlıklı senelere...
İyiki doğmuşsun kardeşim, doğum günün kutlu olsun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Doğum günün kutlu olsun, motor üstünde nice yıllar dilerim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
evet arkadaslar saat 21 den sonra üsküdar caycısının orda gökalp le birlkte wallace ın yollarını gözledik belki gelir diye, bi de baktık Erdem geldi, sonra trtarık, karmacoma, hizli cesi, chatkut, böcek, sandman, junior böcek, memoli35 falan derken geldi birileri işte, ama wallece gtec geldi
wallace ım fotoları yükle de bakalım, nasıl cıkmışım acaba?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
mumlarımıza , maytabımıza üfledik , pastamızı yedik , alemin en karizma göbeğinin sahibi abimiz, dostumuz, hocamız valısımızın yaşlanmasını hızlı bir toplanma ile kutladık geldik.
yeni yaşının öncekinlerin hepsinden daha mutlu daha sağlıklı geçmesi dileklerimle, iyiki doğdun.
May The Force Be With You
nice yılara doğum günün kutlu olsun murat abi allah uzun ve sağlıklı ömürler versin saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)